Astro

Nova astro nedelja: Device privlačne kao magnet, Ovnovi zapaljivi, Vage potopljene talasima strasti

Kakva sedmica vas čeka, da li ćete biti u ljubavnom zanosu ili ćete morati da čekate bolje dana?

12.01.2020. - 16:30h

LAV

Hrana

Vaša energija je negde u podrumu, pa vam je potrebna hrana koja će da vas diže i donosi vam energiju. Zato se ne tovarite slatkišima, premasnom i prezačinjenom hranom, već više žitaricama, povrćem, jajima, crvenim mesom, cveklom.

Ljubav

Kod zauzetih Lavova situacija nije bajna i to je jednostavno tako. Ono što biste vi želeli, prilično je neizvodljivo i negde biste trebali da prihvatite da vam je kao paru takav period – vi ne možete da dobijete ono što hoćete, a partner ne može da vam da ono što bi vas usrećilo. Ovo neće trajati večno, da se razumemo, zato se ne uplićite u dubiozna pitanja i dileme i udrite brigu na veselje. Mars u vašem polju ljubavi od vas traži baš i samo to – da volite, da uživate i da se u spavaćoj sobi zabavite. Slobodni Lavovi – strast će vam dolaziti, prihvatite je i ne razmišljajte da li će i koliko trajati.

Posao

Što se posla tiče, evidentno je da vam neke situacije ne prijaju. Suviše je sve oko vas statično, opterećujuće, kao da se sve zabetoniralo i ne pomera se sa mesta. Situacija jeste zaista takva, ali to ne znači da se i u ovom opterećujućem periodu ne mogu izroditi i novi dogovori i nove ideje. Neko vas može iznenaditi svojom inicijativom i predlogom – vredi razmisliti o ponudi koja će vam biti predočena. Sa autoritetima se verovatno nećete slagati po mnogim pitanjima, ali biste trebali da ih ispoštujete.

Novac

Niti pozajmljujte drugima, niti vi uzimajte pozajmice. Pametno raspolažite onim što imate.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da nešto u svojim navikama promenite. Moguća nervoza i stres.

DEVICA

Hrana

Prijaće vam u ovoj sedmici mlečni proizvodi – kiselo mleko, kefir i naročito jogurt – uzimajte ih u kombinaciji sa žitaricama i voćem da biste izbalansirali varenje. Postoji potencijalna opasnost od problema sa stomakom zbog namirnica sumnjivog kvaliteta.

Ljubav

Prilično korektna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Vi ćete imati više obaveza nego inače i moguće je da će da se smanji prostor za vas i voljenu osobu, ali ćete imati razumevanje od strane partnera. Šta više – ulazak Venere u vaše polje partnerstava obojiće zajedničke momente jednom lepom i nežnom energijom. Samo nemojte da švrljate sa strane da ne biste voljenoj osobi davali povoda za sumnju. Slobodne Device – više osoba pokazuje interesovanje za vas. Polja ljubavi i partnerstava su sada vrlo aktivna i izvesno je da se neke zanimljive priče itekako mogu pokrenuti...

Posao

Dobra nedelja je pred vama. Nedelja pozitivnih iznenađenja i preokreta u poslovnom segmentu. Dobićete više ponuda tokom ovog perioda, a neke od njih se mogu vezivati i za inostranstvo ili druge gradove. Moguće je da će neki od vas razmišljati i o preseljenju posla radi ili da ćete ući u fazu kada će poslovna putovanja biti dosta naglašena. Šta više – i u ovoj sedmici je moguć poslovni put koji bi trebao da vam donese uspeh i pozitivne rezultate. U pokretu ste i aktivni i to će vam jako prijati.

Novac

Poboljšanje u finansijskom segmentu. Rešavate jedan deo problema koji vas je opterećivao.

Zdravlje

Moguće prehlade, viroze. Stariji – oscilacije pritiska.

VAGA

Hrana

Ukoliko ste u protekloj nedelji rešili da okrenete list i više se posvetite svojoj ishrani – sigurno je da će se sada pojaviti iskušenja kojima će biti teško odoleti. Jednostavno, u periodu ste kada su vam oči gladne i kada se morate boriti sa svojim apetitima...

Ljubav

Venera, vaša vladarka prelazi u znak Riba. Vi u vodenom znaku, vaš partner u vatrenom. Različiti su to kvaliteti emocija – vama bi sada najpre prijala nežnost, senzualnost, ćućorenje na jastuku....a voljena osoba bi pre neku akciju, dešavanja, zabavu. Malo ćete se mimoilaziti a onda se pronaći – i to u spavaćoj sobi. Dok se ne pronađete, vi gledajte da se ne zagrejete za drugu osobu – jer su sada itekako velike mogućnosti i za neka vaša tajna flertovanja i aktivnosti. Slobodne Vage – talas strasti može vas u potpunosti potopiti tokom ove nedelje. Stiže iznenađenje, očekivali ga ili ne.

Posao

Posla će biti na pretek. Kao da ga i do sada niste imali dovoljno. No, spomenula sam vam u nekom momentu – samo polako, tek ćete se vi naraditi. I sada ste zvanično i ušli u period u kojem se pred vama otvaraju nove obaveze i zadaci, ali se istovremeno otvaraju i nove mogućnosti i projekti. Iznenadiće vas inicijativa nekih osoba i njihovi predlozi – o ovome bi vredelo ozbiljno razmisliti i doneti pravu odluku. Samo obratite pažnju da li ste završili sa svim „repovima“ – nemojte vući zaostatke za sobom...

Novac

Odlična nedelja po pitanju finansija.

Zdravlje

Hormonski problemi, tegobe sa krvnim sudovima starijima. Mlađi – osetljivo grlo.

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije su proteklih nedelja junački navalile na klopu, a sada će isto tako junački navaliti da se uvedu u red i koriguju svoje navike po pitanju ishrane. Odgovara vam lagana hrana, više obroka i znatno smanjena količina začina.

Ljubav

Jao, Venerica vam je ušetala u polje ljubaviiii.....E, to je za slobodne Škorpije super jer će ova planetica da vam „doturi“ interesantnu osobu koja će onako na blic da vas zainteresuje. Sad, da li će to baš biti bajka kao što na prvi pogled izgleda ili ćete vremenom shvatiti da ste mnogo manje dobili nego što ste očekivali – to već zavisi od mnogo faktora i moramo dozvoliti da prođe malo vremena i pokaže šta jeste a šta nije. No, za Škorpije koje su u emotivnim vezama ovaj će tranzit izneti i neke super nežne i senzualne momente sa partnerom, ali će izneti i probleme, rasprave i sumnju.

Posao

Dosta dobro funkcionišete u poslovnom segmentu. I zvanično ste završili sa prazničnim periodom i sada se u fazonu „sto na sat“ bacate na posao. Trudite se da na vreme rešite svaku obavezu, da ispoštujete dogovore. Aktivni ste i pred vama su dani velike dinamike. Ono što je interesantno jeste da se već u ovoj nedelji mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. U značajnom ste periodu – ne propuštajte prilike koje će se ukazivati!

Novac

Solidna finansijska situacija. Dobri prilivi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Sklonost virozama, prehladama. Osetljivi disajni putevi.