Astro

Nova astro nedelja: Device privlačne kao magnet, Ovnovi zapaljivi, Vage potopljene talasima strasti

Kakva sedmica vas čeka, da li ćete biti u ljubavnom zanosu ili ćete morati da čekate bolje dana?

12.01.2020. - 16:30h
ljubav
ljubavfoto: Depositphotos/kiuikson

OVAN

Hrana

Neće biti baš tako lako vratiti se u normalu po pitanju ishrane. Znam da ste mislili da će posle božićnih praznika sve to lagano doći u ravnotežu od ranije, ali izgleda da nema ništa od toga. Tek u drugoj polovini nedelje kreće stabilizacija, a možda kod nekih – i dijeta.

Ljubav

Ljubav, to jest planeta Venera vam je otišla iza leđa u polje tajni i mesto gde je egzaltirana. Vi zauzeti imate više opcija sada, pa birajte šta vam je milije. Možete da budete divni i dobri, da se volite sa partnerom kao nikada do sada, da sve puca od romantike, uzbudljivih i finih dešavanja i strasti. A možete isto tako da budete divni i dobri prema partneru, ali da sa strane namigujete, flertujete, kombinujete se. Birajte prema nahođenju. I mogućnostima, naravno. Slobodni – vi ćete da se lepo zapalite i još finije gorite za nekim. U ovoj nedelji teško da ćete želje da utažite. Samo obećanja dobijate i ništa više.

Posao

Pred vama je izuzetno aktivna i dinamična nedelja. Vaši ciljevi jesu ostvarivi, pa čak i ako ćete do njih morati da dođete preskačući prepreke i gurajući druge da se pokrenu. Jedino što vas sada može kočiti jeste to što su saradnici ili poslovni partneri previše statični i neaktivni i što za svaku, pa i najmanju sitnicu morate da se borite. No, ta borba vam negde i prija sada jer ste puni energije koju treba pravilno usmeriti. Drugi deo radne nedelje donosi problem u jednom dogovoru, možda i prekid saradnje.

Novac

Stižu neke parice koje će vas iznenaditi i obradovati.

Zdravlje

Mlađa populacija odlično. Stariji – uglavnom hronične tegobe.

BIK

Hrana

Vi ćete u ovoj sedmici biti u totalnim oscilacijama kada je klopa u pitanju. Na ishranu će uticati i to kako se osećate pa ćete u nekim momentima do maksimuma uživati u omiljenoj hrani, a u drugim – ništa vam neće prijati.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – prešla je u znak Riba i „lepo gleda“ na vas. To je dobro, jel da – znači da ćete ljubavi imati....No, obzirom da je ova Venera totalno promenljiva, čas na sedmom nebu, čas u podrumu – to znači da će vaša raspoloženja i neraspoloženja po pitanju ljubavnog odnosa u kojem ste da se smenjuju kao na pokretnoj traci. Iako vas vaši unutrašnji osećaji u ovoj sedmici „vozaju“ na sve strane – bitno je da će odnos sa voljenom osobom biti manje ili više stabilan. Slobodni – eto vama nekog baš zanimljivog da uživate, da se smejete i da budete dobro raspoloženi.

Posao

Od polovine nedelje vi ulazite u znatno dinamičniji period po pitanju posla. Moguće je da se pokreću promene koje su još u prethodnom periodu nagoveštene – pa da je i to razlog za ubrzanje kod vas. U svakom slučaju i obim posla i obim obaveza bi trebao da se značajnije poveća i da vas ubaci u brzinu i aktivnost. Neke promene u dogovorima mogu se pojaviti – bilo od strane kolega i saradnika, bilo od strane autoriteta. Očekujte kratkotrajnu nervozu oko ovoga, ali brzo prilagođavanje.

Novac

Po pitanju priliva, stabilni ste. Što se troškova i odliva novca tiče – to velikim delom zavisi od vas.

Zdravlje

Tegobe sa krvnim sudovima, osetljivost grla.

BLIZANCI

Hrana

Vama stvarno ništa ne bi falilo ukoliko biste uveli malo restriktivniji režim ishrane. No, ukoliko se ne osećate spremno za nešto tog tipa, onda biste makar mogli da smanjite unos soli, a pojačate konzumaciju svežeg povrća.

Ljubav

U ovoj će vam sedmici partnerova energija prijati. Doduše, ima malo stresa kod vas dvoje početkom nedelje, ali to će se brzo rešiti. Suštinski – voljena osoba vam daje snagu, gura vas, podstiče vas da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Planirali ili ne planirali – sada vam je povoljan period za kraći put ili makar za više zajedničkih izlazaka i aktivnosti. Slobodni Blizanci – nečije prisustvo i komunikacija sa ovom osobom vam jako prija. Svi oko vas primećuju da ste živnuli, da ste raspoloženi i da vam je osmeh na licu. Uživajte, ovi prvi, „začikavajući“ momenti su uvek najlepši!

Posao

Vama je ova sedmica skroz ok za posao. Bićete mi puni i elana i živosti, a i neke nove ideje i zamisli se mogu roditi kod vas. Imaćete sredinom nedelje neku žurbicu ili sitna nerviranja, ali ovo su lako i brzo rešive situacije. Dobri kontakti sa saradnicima i poslovnim partnerima – neki od njih vas i jako podržavaju u vašim zamislima i daju vam vetar u leđa. Neki od vas čak mogu biti i prijatno iznenađeni informacijama od strane šefova koje govore o promenama radnog mesta, unapređenju.

Novac

I dalje vi ne možete skroz naskroz da se iščupate iz nestabilne finansijske situacije.

Zdravlje

Starijima mogući problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

RAK

Hrana

Ulazite u nekom „šarenom“ raspoloženju u ovu sedmicu i sigurno je da će vam ono diktirati i funkcionisanje po pitanju ishrane. Prvi dani su dosta opterećeni, naročito slatkišima i masnijom hranom, dok od sredine nedelje ova „glad za slatkim“ može početi da popušta.

Ljubav

Možda su neki odnosi tokom prethodne nedelje i pomračenja Meseca ozbiljno uzdrmani. Možda nije uzdrmana vaša veza, ali vi jeste – kao da više ne znate ni gde idete ni šta želite po pitanju ljubavi. U svakom slučaju, bilo jedno ili drugo – sada ulazimo u fazu opadanja. Stabilizacija još uvek ne može biti postignuta, bilo u partnerstvu, bilo unutar vas – ali biće trenutaka, dana – u kojima ćete se osećati bolje nego do sada. Slobodni Rakovi – uzbudljiva ljubavna dešavanja i pojava novih osoba oko vas. No, poznajući vašu preemotivnu prirodu – ne trčite kao ždrebe pred rudu, razmislite, sačekajte.

Posao

Pritisak na vas će jednim delom početi da popušta od polovine ove nedelje. Da se razumemo – nećete vi još dugo moći da pobegnete od odgovornosti koje su vam nametnute niti ćete još dugo moći iole olako da se odnosite prema obavezama i ljudima sa kojima radite....No, bitno je da će jedan deo posla, onaj najzahtevniji – biti završen. Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rešavanju. Mars vam daje više nego dovoljno snage za sve. Ne trošite je na tenziju sa kolegama i saradnicima.

Novac

Dobili više ili manje od onog što ste očekivali, ne brinite – sve ćete potrošiti.

Zdravlje

Još uvek ste u nekom osetljivom periodu po pitanju zdravlja.