Astro

Device i Vage danas očekuju nova, podsticajna poznanstva… Možda i nešto više od toga; A kakav dan vas čeka?

Ovnovima dan počinje u tenziji, ali će im veče biti opuštajuće.

11.01.2020. - 07:30h
Novo poznanstvo
Novo poznanstvofoto: Depositphotos/.shock

OVAN

Koliko god bili iscrpljeni i delimično zadovoljni rezultatima koje ste postigli u ovoj sedmici, ipak tokom ovog dana možete napraviti neke solidne dogovore. Takođe, moguće je da ćete uspeti da završite obaveze sa kojima se borite već nekoliko dana. Emotivno – lep dan je pred vama.

BIK

Potrebno da I danas budete aktivni kada je posao u pitanju, mada se mora priznati da vas je prethodna sedmica prilično iscrpela. Ako je za utehu - zato će rezultati onoga što radite biti više nego dobri. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Nemojte danas biti malodušni i ostaviti obaveze koje imate za narednu nedelju. Ne odlažite, neophodno je da budete maksimalno odgovorni I da se poslovima posvetite sada, jer možete biti iznenađeni pozitivnim rezultatima. Divan dan za kontakte sa suprotnim polom.

RAK

Pravi je trenutak da pokrenete ozbiljne dogovore ili da zamolite saradnika za uslugu. Iako početni momenat može biti naporan I teskoban, dobar rezultat je izvestan. Smirenje i opuštenost u odnosu sa voljenom osobom.