Astro

Lavovi danas čeznu za odmorom, Škorpije s lakoćom obavljaju sve poslove, a Ribama stiže neočekivan dobitak!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični četvrtak?

09.01.2020. - 06:30h
Lavovi danas čeznu za odmorom...
Lavovi danas čeznu za odmorom...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

LAV

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Iscrpljuje vas ovo pomalo, ali dobar rezultat će vam vratiti osmeh na lice. Popodne provedite u odmoru ili u nekoj opuštenoj varijanti sa voljenim osobama. Potrebno vam je to sada.

DEVICA

Vreme da se ozbiljno bacite na posao. Užurbanost i jurnjava vam svakako sledi, ali vam slede i neki dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Lepi ljubavni momenti sa osobom koju volite. Opuštenost, razonoda, mnogo smeha.

VAGA

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete, da odmeravate – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

ŠKORPIJA

Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju i s lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer poslovni saradnici bespotrebno zatežu neke situacije. Danas osećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.