Astro

Lavovi danas čeznu za odmorom, Škorpije s lakoćom obavljaju sve poslove, a Ribama stiže neočekivan dobitak!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični četvrtak?

09.01.2020. - 06:30h
Lavovi danas čeznu za odmorom...
Lavovi danas čeznu za odmorom...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Sve uspevate da stignete i završite na vreme. Emotivno – preosetljivost.

BIK

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje, brzo će vam pažnju odvući dešavanja. Dosta ometanja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Lako gubite energiju na sitnice koje su samo vama važne u ovom trenutku. Neočekivan, lep kontakt od jedne osobe.

BLIZANCI

Neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne u lošijem raspoloženju. Ostatak dana ipak donosi mogućnost za neočekivane novčane prilive. U suštini, izgleda da će finansijske oscilacije obeležiti ovaj četvrtak. Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK

Odličan momenat da realizujete jedan poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vreme zajedno.