Lavovi danas čeznu za odmorom, Škorpije s lakoćom obavljaju sve poslove, a Ribama stiže neočekivan dobitak!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični četvrtak?

Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

OVAN

Uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Sve uspevate da stignete i završite na vreme. Emotivno – preosetljivost.

BIK

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje, brzo će vam pažnju odvući dešavanja. Dosta ometanja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Lako gubite energiju na sitnice koje su samo vama važne u ovom trenutku. Neočekivan, lep kontakt od jedne osobe.

BLIZANCI

Neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne u lošijem raspoloženju. Ostatak dana ipak donosi mogućnost za neočekivane novčane prilive. U suštini, izgleda da će finansijske oscilacije obeležiti ovaj četvrtak. Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK

Odličan momenat da realizujete jedan poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vreme zajedno.

Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

LAV

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Iscrpljuje vas ovo pomalo, ali dobar rezultat će vam vratiti osmeh na lice. Popodne provedite u odmoru ili u nekoj opuštenoj varijanti sa voljenim osobama. Potrebno vam je to sada.

DEVICA

Vreme da se ozbiljno bacite na posao. Užurbanost i jurnjava vam svakako sledi, ali vam slede i neki dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Lepi ljubavni momenti sa osobom koju volite. Opuštenost, razonoda, mnogo smeha.

VAGA

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete, da odmeravate – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

ŠKORPIJA

Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju i s lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer poslovni saradnici bespotrebno zatežu neke situacije. Danas osećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
Lavovi danas čeznu za odmorom..., foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

STRELAC

Danas ste spremni da balansirate i prilagođavate se ljudima oko sebe, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete naročito teško izlaziti na kraj. Problem niste vi, već oni. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer i sami shvatate da ne funkcionišu.

JARAC

Danas imate pravu podršku i od saradnika i od kolega koji su vam bitni za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na mnogo jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu....

VODOLIJA

Pred Vodolijama je danas jedan lep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rešili, dobili ste informacije koje ste očekivali i dobro se osećate. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan i želite da ga produbite što više.

RIBE

Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane poslovnog partnera sa kojim ste ranije imali dobru saradnju. Danas vas može iznenaditi i novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Autor horoskopa: Olga Savić 

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/