Astro

Ovnovi danas nisu voljni za rad, Rakovima teško pada birokratija, pred Vodolijama novo poznanstvo!

Mnogi su ostali uljuljkani u praznično raspoloženje i nevoljni su za rad, srećom, ima i drugih segenata koji vam danas mogu ići na ruku - kao na primer, kontakti sa nekim novim osobama...

08.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/inesbazdar

OVAN

Samo će jutarnji sati biti prožeti nekom maglovitom energijom – možda će vam biti teško da ustanete i odete na posao ili baš i nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

BIK

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas lično to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

BLIZANCI

Nedoumicama ili napetosti koju imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu danas nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

RAK

Teško vam je da se posvetite zaostacima koje imate kroz posao – mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.