Astro

Ovnovi da prihvate svoje "bubice", Rakovi da vežbaju poverenje, Jarčevi spontanost

"Držite sreću kao pticu: što nežnije i lakše. Bude li se osećala slobodnom ostaće rado u ruci". Šta su prepreke na putu ka sreći, i kako da ih savladate, reći će vam horoskop.

12.01.2021. - 20:00h

Lav

Nemojte da se izvinjavate što želite pažnju, ljubav ili lepo ponašanje, nađite ljude koji to znaju da vam pruže. Ne prikrivajte svoje frustracije, one će da izađu deset puta jače i gore, a vi ćete da ispadnete nezreli. Budite direktni i iskreni. Ne zauzimajte poslednje mesto na poslu, vi nećete biti srećni ako niste odgovorni za nešto. Otpuštajte svoju strast i energiju - bilo kroz sport, umetnost, ples, muziku. Što češće se družite i pokušajte da vodite aktivan društveni život s različitim ljudima.

Devica

Pomažite ljudima oko sebe - time vežbate empatiju i bolje ćete se osećati. Prihvatite sebe kakvi jeste i nemojte drugima da se pravdate, družite se s onima koji dele vaše stavove o životu. Na poslu ne uzimajte toliko stvari k srcu, steknite iskustvo i tražite nešto novo ako ste nezadovoljni. Ne strahujte zbog prekidanja loših odnosa, snažniji ste nego što mislite...

Vaga

Uređujte svoj dom, posao i automobil - vama okolina ima veliki uticaj na raspoloženje. Naučite kako da kažete "ne" i da odbijete ljude koji to zaslužuju, a da vam ne bude neprijatno. Ne zatvarajte se u četiri zida, vama su potrebni ljudi kao što biljci treba sunce. Smanjite posesivnost i ljubomoru, oni vas čine ogorčenima i pomalo ludima. Bavite se onim što volite - time ćete daleko dogurati.

Škorpija

Budite odani sebi i svojim željama i ne povodite se za drugima, preveliko prilagođavanje kod vas može da bude okidač besa, prekida odnosa i depresija. Otvorite se prema drugima i umesto da samo vi slušate, delite s njima svoje misli. Verujte svojoj intuiciji, ona je kod vas vrlo često tačna, šta god okolnosti na početku govorile. Ne plašite se negativnih emocija - i one imaju svoju svrhu kao izduvni ventil. Jedite zdravo i izbegavajte poroke - oni su vam slaba tačka.