Astro

Ovnovi da prihvate svoje "bubice", Rakovi da vežbaju poverenje, Jarčevi spontanost

"Držite sreću kao pticu: što nežnije i lakše. Bude li se osećala slobodnom ostaće rado u ruci". Šta su prepreke na putu ka sreći, i kako da ih savladate, reći će vam horoskop.

12.01.2021. - 20:00h
foto: Depositphotos/SIphotography

Ovan

Svako jutro odvojite 20 minuta za sebe - bilo za kafu, tuš ili muziku - to vam je nužno. Šta god vam rekli, ako zaista nešto želite, radite na tome, jer nećete odustati dok ne uspete ili padnete. Odredite prioritete i više vremena posvetite ljudima koji to zaslužuju. Prestanite da se trudite oko odnosa koji ne vode nigde. Svaki dan prošetajte, vozite bicikl ili slično - potrebno vam je kretanje jer ste u protivnom umorni. Ne stidite se svojih "bubica", prihvatite ih pa ćete biti manje nervozni.

Bik

Budite sigurni u sebe i svoje stavove, čak i ako ste razočarani. Sumnja u sebe kod vas vodi u depresiju. Ne propuštajte prilike da ugađate sebi, ali strogo odvojite vreme za uživanje i vreme za rad. Vežbajte empatiju i češće se postavljajte u poziciju drugih kako biste ih bolje shvatili. Naučite da preteran ponos može da bude vaš neprijatelj, naročito ako vas udalji od onih koje volite. Budite dobar prijatelj, ti su odnosi jedni od najvrednijih u vašem životu.

Blizanci

Učite i čitajte, to čuva mozak i vašu znatiželju. Nemojte da se ulenjite s tim stvarima. Držite do svojih hobija, čak i ako imate malo vremena, bez zabave padate u depresiju. Nemojte da se venčate bez da prvo živite s nekim barem godinu dana. Tražite stabilnog prijatelja koji će znati da vas "prikoči" svojim savetima. Ne zadovoljavajte se poslovima koji vas ne zanimaju. Dodatno se obrazujte i pokušajte da nađete nešto što vam se sviđa.

Rak

Manje tračarite i manje se krećite u tračerskom društvu, vi primate negativne emocije i razmišljanja kao sunđer. Ne propuštajte priliku za druženje s porodicom i prijateljima - ta energija vas hrani. U radu odredite prioritete i nemojte da dopustite da jedan ceo dan radite, a da drugi lenčarite - vama treba rutina. Vežbajte poverenje prema drugim ljudima, dajte im šansu da postanete dobri. Kuvajte i uživajte u dobroj hrani, gastronomija je vaša strast.