Na božićni dan: Bikovi žele svima da ugode, Jarčevi nežni prema najmilijima, Rakovi, samo bez nervoze…

Kakve su danas astrološke prilike...

Sa svojima, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Sa svojima, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

.

OVAN

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Ovnovi – provedite ovaj dan okruženi svojom porodicom i najmilijima. Želimo vam da vam naredni period donsese mnogo radosti, veselja i mira. Očekujte danas malo nervoze ali ipak dobro raspoloženje.

BIK

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Bikovi – sigurno je da ćete se osećati više nego dobro, biti u pokretu I raspoloženi. Ne samo to, želećete maksimalno da ugodite onima koji su vam srcu mili i bliski. Provedite neke lepe momente.

BLIZANCI

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Blizanci – danas ste pronašli mir i sklad I uživate u lepim trenucima sa svojom porodicom i najmilijima. Želimo vam da vam naredni period donese radost, blagostanje i zadovoljstvo. Uživajte u današnjem danu.

RAK

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Rakovi – sigurno je da ćete danas biti topli, širokog srca, spremni da u svoj zagrljaj primite sve one koje volite. Ne nervirajte se zbog sitnica – ne kvarite sebi ovaj dan! Uživajte u današnjem danu i okruženju najdražih osoba.

.

LAV

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Lavovi – bar u prepodnevnim satima moraćete da ispoštujete članove porodice i ispunite neka obećanja koja ste im dali. Doduše, ovo vam neće teško pasti. Uživajte u ovom lepom danu jer vam donosi skladne odnose sa osobama koje volite.

DEVICA

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, drage Device – u ovom danu vi ste u potpunosti smireni, zadovoljni i okruženi osobama koje volite. Mi vam želimo dobar provod i da u narednom periodu budete srećni, ispunjeni i u dobrom raspoloženju. Provedite jedan lep dan.

VAGA

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, drage Vage – današnji dan vam donosi sklad, jednu opuštenu i kvalitetnu atmosferu sa osobama koje volite. Potrudite se da se maksimalno posvetite članovima svoje porodice – uželeli su se vašeg prisustva, kao i vi njihovog.

ŠKORPIJA

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, drage Škorpije – tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti onima koji su vam najmiliji – deci, članovima porodice, voljenoj osobi. Pred vama su neki jako lepi i mirni trenuci i mi vam želimo da ovakvo raspoloženje potraje što duže.

.

STRELAC

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Strelčevi – vi ćete se najviše okrenuti članovima svoje porodice, pronaći lepe reči za njih i sigurno je da vas čekaju neki divni, topli momenti. Želimo vam da provedete jedan radošću ispunjen dan.

JARAC

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, dragi Jarčevi – vidi se da će kod vas biti naglašeno jedno lepo, toplo i dobro raspoloženje, da ćete naći nežne reči za sve one sa kojima danas budete u kontaktu. Raduje vas što ste okruženi ljudima koje volite.

VODOLIJA

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, drage Vodolije – polje zabave i veselja naglašeno je tranzitnim Mesecom i vidi se da ćete vi „iz sve snage“ uživati sa članovima svoje porodice. Dobro raspoloženje, smeh i prisnost obeležiće ovaj dan. Želimo vam lep provod.

RIBE

Hristos se rodi! Srećan vam Božić, drage Ribe – vi ćete se danas potruditi da ulepšate svaki trenutak onima sa kojima dolazite u kontakt. Pričaćete sa članovima svoje porodice, sa prijateljima, a posebnu pažnju ćete pokloniti i voljenoj osobi. Uživajte u ovim trenucima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/