Jarčevi provode dan u ljubavi, Vodolije u sitnim raspravama, a ni Ribe ne mogu bez trzavica…

Kakva će vam biti ova nedelja, proverite.

Ljubav, foto: Depositphotos/sunemotion
Ljubav, foto: Depositphotos/sunemotion
.

OVAN

Današnji dan donosi užurbanost, ali ovu jaku energiju možete iskoristiti na pravi način. Moguće je da ćete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Iako se emotivni partner i vi dosta dobro slažete u ovom periodu, danas se mogu javiti neke sitnije nesuglasice. Ipak, ovo će se lako rešiti.

BIK

Trebali biste da donesete jednu odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija ili baš ne verujete stopostotno u njih. Dobar je dan I sigurno je da vaše odluke ne mogu biti pogrešne – vodite se time. U emotivnim vezama moglo bi doći do kratkotrajnih tenzija.

BLIZANCI

Danas je vaša pažnja rasuta na sto strana. Tek delimično ćete biti zadovoljni rezultatima koje budete ostvarili. Niste u potpunosti fokusirani i moguće je da ćete praviti greške i propuste. U emotivnim odnosima – danas radije birate društvo prijatelja. Voljena osoba vas pomalo iritira.

RAK

Ama baš sve će funkcionisati savršeno i „pod konac“ tokom ovog dana. Sve obaveze obavljate ekspresno i ostavljate dovoljno vremena sebi da ostatak dana provedete sa prijateljima. Sa voljenom osobom odlično razumevanje i sklad.

.

LAV

Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara. Osećate se živo, rasterećeno, imate veliku inicijativu. Sa voljenom osobom danas stoji nešto lošije razumevanje. Pokušajte da se prilagodite jedno drugom, mada će to ići uz napor.

DEVICA

Čini mi se da ste previše zabrinuti zbog jednog razgovora koji morate obaviti tokom današnjeg dana. Opterećujete se preko svake mere, pustite da ova priča ide spontano i nećete pogrešiti. Osećate da vas drmaju jake strasti prema jednoj osobi. Sve češće razmišljate o njoj.

VAGA

Malo vas opterećuju oni sa kojima dolazite u kontakt tokom današnjeg dana, ali pošto niste raspoloženi za neke rasprave – radije ćete se skloniti. Neko vam je nametnuo dosta zahtevne obaveze i trudite se da se skoncentrišete na njih. Partner priča o nečemu što vas trenutno uopšte ne zanima.

ŠKORPIJA

Vaše su misli i aktivnosti danas okrenute samo ka vašem emotivnom partneru. Postoji velika šansa da danas promenite neku ustaljenu rutinu I provedete se dobro. Odličan momenat da otputujete zajedno ili da makar budete više aktivni.

.

STRELAC

Danas je za vas jedan dobar i kvalitetan dan. Iako ćete naletati na komplikovane i teške ljude, ipak ćete uspevati da održite zadovoljavajuću i uspešnu komunikaciju sa njima. Emotivni partner je spreman da prizna neke svoje greške. Smatrate da je vreme da se i vi otvorite.

JARAC

Nadate se da će neko ispuniti obećanje koje vam je dao, ali vi lično, kada realno sagledate – smatrate da su za to jako male šanse. Neki put vam nije jasno zašto baš vama mora sve toliko teško i komplikovano da ide. Emotivno je ovo odličan dan – pravi trenutak da se provedete sa osobom koju volite.

VODOLIJA

Situacije vezane za kuću I članove porodice danas vam okupiraju pažnju i oduzimaju više vremena nego što ste planirali. Posvetićete se onima koje volite (i koji vas povremeno nerviraju). Bitna vam je dobra komunikacija sa partnerom. Ipak, danas su moguće sitnije rasprave.

RIBE

Neko vas je iznervirao, ali pokušajte da ovo rešite na lep način. Moguće su i neke sitnije trzavice sa prijateljima jer nikako ne uspevate da se dogovorite oko zajedničkog izlaska ili druženja. Jedino ćete sa voljenom osobom funkcionisati baš kako treba.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/