Astro

Jarčevi provode dan u ljubavi, Vodolije u sitnim raspravama, a ni Ribe ne mogu bez trzavica…

Kakva će vam biti ova nedelja, proverite.

05.01.2020. - 07:30h
Ljubav
Ljubavfoto: Depositphotos/sunemotion

OVAN

Današnji dan donosi užurbanost, ali ovu jaku energiju možete iskoristiti na pravi način. Moguće je da ćete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Iako se emotivni partner i vi dosta dobro slažete u ovom periodu, danas se mogu javiti neke sitnije nesuglasice. Ipak, ovo će se lako rešiti.

BIK

Trebali biste da donesete jednu odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija ili baš ne verujete stopostotno u njih. Dobar je dan I sigurno je da vaše odluke ne mogu biti pogrešne – vodite se time. U emotivnim vezama moglo bi doći do kratkotrajnih tenzija.

BLIZANCI

Danas je vaša pažnja rasuta na sto strana. Tek delimično ćete biti zadovoljni rezultatima koje budete ostvarili. Niste u potpunosti fokusirani i moguće je da ćete praviti greške i propuste. U emotivnim odnosima – danas radije birate društvo prijatelja. Voljena osoba vas pomalo iritira.

RAK

Ama baš sve će funkcionisati savršeno i „pod konac“ tokom ovog dana. Sve obaveze obavljate ekspresno i ostavljate dovoljno vremena sebi da ostatak dana provedete sa prijateljima. Sa voljenom osobom odlično razumevanje i sklad.