Astro

Savet za Ovna - bitne dogovore ostavite za ponedeljak, Device - odličan dan da se javite osobi o kojoj mislite već danima!

Nekome radan, nekome neradan, ovaj petak će svakako biti vrlo uzbudljiv!

03.01.2020. - 06:30h

LAV

Iako vam je prijalo da budete kod kuće par dana, u suštini se radujete današnjem odlasku na posao. Unapred ste isplanirali koga sve treba da pozovete i šta morate uraditi. Ipak, nemojte preterivati i tovariti previše obaveza na sebe. U emotivnom segmentu – korektan odnos sa partnerom.

DEVICA

Odličan je momenat za sve vrste dogovora. Očekujte kontakte koji će proći bolje nego što ste očekivali. U komunikaciji sa drugima bićete ubedljivi, puni samopouzdanja. Odličan dan da se javite osobi o kojoj ste često razmišljali u proteklom periodu .

VAGA

Pravi je momenat i da uradite nešto, a ne samo da kulirate i odmarate. Napravite plan i krenite sa akcijom – odličan dan za komunikaciju I dogovore. Drugi deo dana donosi jači umor ali I neko nezadovoljstvo vezano za osobu koju volite.

ŠKORPIJA

Preko volje ćete raditi danas, kontaktirati neke ljude, malo mrljaviti po obavezama. Prvi deo dana je još i aktivan, dok je teško da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti sposobni za bilo šta drugo osim za odmor. Prethodni period vas je zaista premorio.