Astro

Savet za Ovna - bitne dogovore ostavite za ponedeljak, Device - odličan dan da se javite osobi o kojoj mislite već danima!

Nekome radan, nekome neradan, ovaj petak će svakako biti vrlo uzbudljiv!

03.01.2020. - 06:30h
Device, koga ćete to pozvati danas?
Device, koga ćete to pozvati danas?foto: Depositphotos/Joe-L

OVAN

Pošto je izvesno da ćete danas raditi, moram da vas upozorim na jednu stvar – ne radite ništa što vam je od veće važnosti, jer ne funkcionišete kako treba. iskoristite ovaj dan za želje, čestitke i pozdrave. Bitne dogovore ostavite za ponedeljak. U emotivnom segmentu – odlični momenti.

BIK

Danas je odličan momenat da se čujete i vidite sa nekim ljudima sa kojima to niste stigli u proteklom periodu, malo posla a malo i druženja radi. Umor će vas sustići u drugom delu dana, pa ne planirajte neke posebno velike aktivnosti.

BLIZANCI

Možda baš i niste raspoloženi da ustanete i odete na posao, ali ne brinite mnogo – pred vama je jedan opuštajuć dan ispunjen kvalitetnom komunikacijom I dobrim dogovorima. Javićete se jednoj osobi koja vas vrlo privlači već izvesno vreme. Uveče će vas savladati umor.

RAK

Dobra energija od ranih jutarnjih sati. Raspoloženi ste da odete na posao i već ste unapred isplanirali svoj dan. Očekujte dobru atmosferu na poslu. Emotivno ste danas preosetljivi – ne doživljavajte lično trenutnu partnerovu smorenost ili neraspoloženje.