Astro

Ovnovi danas biraju da ćute, Bikovi se štimuju za izlazak, dok Vage očekuje susret od koga im ubrzano lupa srca

Ove subote, Škorpije su u mislima sa voljenom osobom. 

04.01.2020. - 07:30h
Susret o kome se mašta
Susret o kome se maštafoto: Depositphotos/eszekglasner

OVAN

Što ste radili radili ste – i vama je već dosta. Šalim se naravno, ali u prepodnevnim satima ćete bukvalno kunjati i nećete znati gde udarate. Ovi praznični dani su itekako uticali na vas i unapred se radujete što dolaze novi. Najviše vam odgovara da ćutite i dumate neke svoje misli.

BIK

Pokrenuli ste dosta toga što ste planirali i raduje vas što vidite da neki kontakti odmah daju rezultate. Nije to ništa spektakularno, da se razumemo – ali i mali pomaci su sada dobrodošli. Krenuli ste i sa nekim dogovorima za susrete ili za izlazak – raduje vas što ćete videti neke ljude sa kojima se dugo niste sreli

BLIZANCI

Imate osećaj da se poslovna svakodnevica razvlači i nikako da dođe taj kraj radnog vremena. Tek sada se vidi koliko ste se u suštini u prethodnom periodu umorili. Bez volje ćete otaljavati neke razgovore, eto čisto da se kaže da radite nešto. U mislima ste već sa voljenom osobom ili prijateljima.

RAK

I vama je buđenje i odlazak na posao danas dosta teško palo. Ipak, potrudićete se da se na vama ne vidi mnogo da baš i niste orni za rad. Na ruku vam ide što trenutno i nema nekih velikih obaveza koje treba završiti. Emotivno ste se malo smorili – očekivali ste da partner pokaže više pažnje prema vama.