Poslednji dan 2019. godine: Koji vid provoda vam zvezde predlažu za večeras!

Ostavite brige u 2019. i krenite u bolje sutra!

Srećna Nova godina!, foto: Depositphotos/Konstanttin
Srećna Nova godina!, foto: Depositphotos/Konstanttin
.

foto: Depositphotos/Konstanttin
foto: Depositphotos/Konstanttin
.

OVAN

Dragi Ovnovi, ovom prilikom vam želimo svaku sreću i uspeh u nastupajućoj godini. Provedite se odlično – manite završavanje obaveza u poslednjem trenutku i pripremite se za slavlje. Uživajte u dobrom provodu! Sve najbolje od srca u 2020!

BIK

Dragi Bikovi, bili ste radni i vredni u godini koja sada ostaje za vama. Neka vas zdravlje, sreća i dobre prilike služe u godini koja dolazi, a za koju imate odlične predispozicije. Od srca vam želimo da se večeras dobro provedete i uživate u svakom trenutku.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, za sobom ostavljate jednu komplikovanu godinu. Neka ova u koju ulazite bude mnogo bolja, protakana srećom, uspehom i dobrim prilikama na svakom polju. Provedite se odlično večeras, napunite baterije okruženi ljudima koje volite!

RAK

Dragi Rakovi, godina koja ostaje za vama je bila povuci-potegni u svakom mogućem smislu. Od srca vam želimo da u 2020-oj imate mnogo razloga za slavlje i zadovoljstvo. Učinite da ova novogodišnja noć bude nezaboravna i vama i ljudima koje volite!

.

LAV

Dragi Lavovi, u 2019. ste naučili, silom prilika, da budete odgovorniji i ozbiljniji nego inače. Od srca vam želimo da vam nastupajuća godina bude mnogo lakša i da u njoj uživate istinski i punog srca. Večeras se okružite onima koje volite i provedite divnu, najluđu noć!

DEVICA

Drage Device, breme 2019. godine je bilo ponekada teško nositi. I vi to najbolje znate. Zato vam u nastupajućoj 2020. želimo mnogo lepih prilika, mnogo zdravlja i uspeha na svakom polju. Provedite se večeras dobro sa onima koji su vam najbliži srcu!

VAGA

Drage Vage, godina iz koje izlazite je bila promenljiva, ali je zato 2020. spremila pregršt divnih obećanja za vas. Nadamo se da će se sva i ispuniti i da ćete biti zadovoljni i srećni. Večeras uživajte, jer ste to itekako zaslužili. Okruženi ste dragim licima, provedite se dobro!

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, naporna ali vrlo plodonosna godina je za vama. Ova u koju ulazite večeras obećava da će biti neuporedivo bolja i da ćete moći da nastavite putem kojim ste već krenuli – ka uspehu. Večeras vam želimo dobar provod, mnogo smeha i radosti!

.

STRELAC

Dragi Strelčevi, jedna naporna i komplikovana godina je iza vas. Koliko god vam to sada izgledalo neverovatno, 2020-a u koju ulazite pokazaće se kao neuporedivo bolja i lakša. Provedite se večeras odlično, okruženi ljudima koje volite!

JARAC

Dragi Jarčevi, još jedna u nizu napornih godina je iza vas. Zahtevala je mnogo strpljenja i upornosti, koje ste vi toliko nesebično i pružali. Godina u koju ulazite je godina velikih promena i nadamo se da će vam doneti baš ono što toliko priželjkujete. Večeras – u provod, opušteno i veselo!

VODOLIJA

Drage Vodolije, vi baš i ne možete da se požalite – 2019-a jeste bila komplikovana, ali ste vi u njoj uspeli da postignete mnogo. Ova godina u koju ulazite može biti neizrecivo dobra i uspešna, i mi se nadamo da ćete uspeti da iskoristite sve šanse koje vam se budu ukazale. Dobar provod večeras!

RIBE

Drage Ribe, godina koja je iza vas je bila povremeno turobna, a svakako vrlo naporna i teška. Radujte se, jer je 2020-a godina promena i mnogo boljih i poslovnih i emotivnih šansi za vas. Večeras vam želimo opuštenost, dobar provod i zabavu!

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/