Danas prijatno iznenađenje za Blizance, Jarčevima stiže dobra ponuda, pred Vodolijama mogućnost za odlazak na putovanje

Iako hladan, ovaj petak biće sunčan, a sunce će doneti i mnogo pozitivne energije većini astro pripadnika. Pred jednima su nova poznanstva, a pred drugima mogućnost za napredak i iznenadna putovanja!

foto: Depositphotos/olly18
foto: Depositphotos/olly18
.

OVAN

Pa, svakako pripremite sve svoje živce za dešavanja tokom ovog dana. Izuzetno užurbani momenti, a istovremeno se od vas zahteva velika odgovornost. U ljubavnom segmentu vas prati sreća i zadovoljstvo.Partner je okrenut prema vama.

BIK

Planovi funkcionišu više nego dobro, imate podršku ljudi sa kojima radite, a možete biti obradovani I u finansijskom segmentu prilivom. Velika podrška od strane voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, mogućnost novog poznanstva I to preko poslovnog segmenta.

BLIZANCI

Možete biti prijatno iznenađeni time što je jedna osoba ispunila obećanje koje vam je dala I otvorila vam nove mogućnosti u poslovnom segmentu. Neko vam se jako dopada I želite da pokrenete komunikaciju sa ovom osobom. Spremni ste da se bacite u ljubavna osvajanja.

RAK

Shvatate da od vašeg pravilnog pristupa sada zavisi u kom pravcu će se jedna saradnja odvijati. Spremni ste da promenite neke stvari kod sebe, da budete kreativniji, opušteniji. Okolnosti su na vašoj strani. Odličan momenat da se smire strasti povodom nekih situacija sa voljenom osobom.

.

LAV

Neki dogovori su vam u poslednje vreme oduzeli dosta snage I energije, I danas je pravi trenutak da ih uspešno privedete kraju. Budite pametni – danas sve možete okrenuti u svoju korist. Odličan je momenat da pokrenete priču sa nekim ko vam je privlačan.

DEVICA

Neko vas iz kolegijalnog okruženja tokom ovog dana na pravi način podržava I daje vam vetar u leđa. Sa ovakvim tipom podrške, možete bez problema ostvariti ono što ste planirali. Otvoreni ste da jednoj osobi ponovo pružite šansu, kada je emotivni život u pitanju.

VAGA

Pravi je trenutak da u potpunosti uložite sebe u sve ono što vam je bitno. Nemojte samo preterati I prenagljeno reagovati u nekim situacijama. Spremni ste da napravite veći korak napred u vašem emotivnom odnosu.

ŠKORPIJA

Dobro razmišljanje I planiranje dovešće vas danas u situaciju da vam bude ponuđena poslovna prilika koju zaista vredi uzeti u razmatranje. Odličan dan I u poslovnom, ali I u emotivnom segmentu – osobi koja vam se dopada možete na pravi način pokazati svoju zainteresovanost.

.

STRELAC

I vama ovaj dan nosi izuzetne prilike I velike mogućnosti za ostvarenje. Neko će se ostvariti jače u finansijskom segmentu, a kod nekih će se sve ovo odraziti na polju ljubavi. U svakom slučaju – očekuje vas zadovoljstvo, ispunjenost, optimizam.

JARAC

Možda smatrate da nemate pravu podršku od strane nadređenih osoba, pa danas možete biti iznenađeni prilikama I šansama koje će vam biti ponuđene sa njihove strane. Opuštenost u odnosu sa voljenom osobom. Spremni ste da pokrenete I ozbiljnija pitanja.

VODOLIJA

Jaki kontakti sa inostranstvom, sa drugim prostorima, sa saradnicima iz drugih gradova. Nekima od vas će se otvoriti prilika I da otputuju. Svi vaši planovi su danas lako ostvarivi, zato vam se savetuje da budete izuzetno aktivni. U emotivnom delu – dobijate potvrdu zainteresovanosti od jedne osobe.

RIBE

Dan koji može promeniti dosta toga kada je poslovni segment u pitanju. Neki od vas će dobiti konačno zasluženu nagradu za svoj trud, dok će se drugima otvoriti mogućnosti koje su izuzetno pozitivne I podsticajne po vas. Kontakt sa nekim donosi vam veliko zadovoljstvo.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/