Mlad mesec i pomračenje horoskopskim znacima priređuju dan pun turbulencija!

Evo šta nas čeka ovog četvrtka, 26. decembra!

foto: Depositphotos/creatista
foto: Depositphotos/creatista
.

OVAN

U vašem polju karijere I pozicije danas je mlad Mesec I pomračenje Sunca. Pred vama je period koji će otvoriti velike šanse za promene koje su vam toliko potrebne u poslovnom segmentu. Tokom ovog dana najbolje bi bilo da više vremena provedete sa prijateljima, opustiće vas.

BIK

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem polju inostranstva, planova, učenja. Ulazite u period kada ćete na lakši način moći da ostvarite ono što priželjkujete. Tokom ovog dana najbolje ćete se osećati u kontaktu sa voljenom osobom. Imate osećaj da ste prevazišli napete momente.

BLIZANCI

Mlad mesec I pomračenje Sunca u polju kriza, promena, tuđeg novca otvoriće pred vama novo razdoblje, koje će najviše biti ispunjeno finansijskim šansama. Tokom ovog dana očekujte vrlo intenzivne kontakte sa suprotnim polom. U postojećim emotivnim relacijama naglašena je posesivnost.

RAK

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem polju poslovnih I emotivnih partnerstava doneće vam period u kojem ćete biti spremni da se više povežete sa drugima. Tokom ovog dana akcenat će najviše biti bačen na emotivna partnerstva. Intenzivni kontakti sa suprotnim polom.

.

LAV

U vašem polju poslovne svakodnevice I zdravlja danas je mlad Mesec I pomačenje Sunca. Pred vama je period kada ćete više biti okrenuti ovim segmentima. Tokom današnjeg dana dobijate priliku da sa emotivnim partnerom razgovarate o teškim pitanjima koja su do sada remetila vaše odnose.

DEVICA

U vašem polju ljubavi, zabave, životne radosti, danas je mlad Mesec I pomračenje Sunca, tako da u narednom periodu možete očekivati nove emotivne početke I dešavanja. I ovaj dan ćete iskoristiti za ljubav, velika okrenutost ka voljenoj osobi.

VAGA

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju doma I porodice doneće period u kojem ćete najviše želeti da ostvarite stabilnost I kada će vaš trud po ovim pitanjima donositi dobre rezultate. Tokom ovog dana usmereni ste na svoje najmilije I spremni da sa njima podelite neke lepe momente.

ŠKORPIJA

Vaše polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja I susreta danas je ugostilo mlad Mesec I pomračenje Sunca. Pred vama je period velikih aktivnosti, pokreta koji vas vodi ka napredovanju. Tokom ovog dana najbolje ćete se osećati u komunikaciji sa ljudima koje volite I poštujete.

.

STRELAC

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju posla I novca donosi još jednu mogućnost da u narednom periodu ostvarite svoje želje u ovim segmentima. Ovaj dan iskoristite za druženje, za održavanje kontakta sa bliskim ljudima. Ovo će vam doneti pozitivnu energiju.

JARAC

Mlad Mesec I pomračenje Sunca je u vašem polju ličnosti. Vreme je da pokrenete sebe, da na potpuno drugačiji način sagledate I poslovne I emotivne situacije u kojima ste trenutno. U periodu ste kada su sve šanse otvorene, budite aktivni I prodorni, kao što vi to I znate.

VODOLIJA

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju podsvesti donosi vam period u kojem ćete morati da promenite svoje stavove. Dobro razmišljanje I presecanje sa strahovima I blokadama koje su vas onemogućavale u napredovanju. Najviše ćete danas biti okrenuti ljubavnim dešavanjima I emocijama.

RIBE

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju šansi, prilika, podrške uvodi Ribe u period kada ćete na lakši način ostvarivati svoje želje I planove. I tokom ovog dana podržavaju vas bliski ljudi, sa prijateljima ćete imati izvanrednu komunikaciju I dogovore. Emotivno – dobro.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/