Astro

Mlad mesec i pomračenje horoskopskim znacima priređuju dan pun turbulencija!

Evo šta nas čeka ovog četvrtka, 26. decembra!

26.12.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/creatista

OVAN

U vašem polju karijere I pozicije danas je mlad Mesec I pomračenje Sunca. Pred vama je period koji će otvoriti velike šanse za promene koje su vam toliko potrebne u poslovnom segmentu. Tokom ovog dana najbolje bi bilo da više vremena provedete sa prijateljima, opustiće vas.

BIK

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem polju inostranstva, planova, učenja. Ulazite u period kada ćete na lakši način moći da ostvarite ono što priželjkujete. Tokom ovog dana najbolje ćete se osećati u kontaktu sa voljenom osobom. Imate osećaj da ste prevazišli napete momente.

BLIZANCI

Mlad mesec I pomračenje Sunca u polju kriza, promena, tuđeg novca otvoriće pred vama novo razdoblje, koje će najviše biti ispunjeno finansijskim šansama. Tokom ovog dana očekujte vrlo intenzivne kontakte sa suprotnim polom. U postojećim emotivnim relacijama naglašena je posesivnost.

RAK

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem polju poslovnih I emotivnih partnerstava doneće vam period u kojem ćete biti spremni da se više povežete sa drugima. Tokom ovog dana akcenat će najviše biti bačen na emotivna partnerstva. Intenzivni kontakti sa suprotnim polom.