Ova 3 znaka očekuju lepi događaji do 20. januara 2020. godine: evo kome vladavina Jarca donosi veliki uspeh i radost

Vladavina Jarca je puna turbulencija, izazova i karmičkih pretnji, ali za ova 3 znaka period do 20. januara biće fantastičan!

Jarac, foto: Depositphotos/Oksana
Jarac, foto: Depositphotos/Oksana
.

Ova tri znaka Zodijaka očekuje povoljan period za obnavljanje svih svojih ciljeva i snova.

Vladavina Jarčeva počinje 22. decembra i trajaće do 20. januara. Nakon retrogradnog Merkura konačno ćemo osetiti olakšanje, a vladavina Jarca nekim znacima Zodijaka doneće neverovatne dane, ispunjene optimizmom i lepim događajima.

Pa, ako se nađete na ovoj listi, računajte na pravu sreću, jer će za vas sezona Jarca biti jednostavno nezaboravna.

.

Bik

Osećate se optimistično. Svaka sezona ima svoj cilj i preživeli ste najteže. Ali šta je sledeće? Sigurno se osećate nemirno sa pojavom svake sezone, jer ste imali dosta poteškoća tokom cele godine, ali je veoma važno početi usmeravanje vaše energije u nešto pozitivno, jer se stvari konačno menjaju. Zapravo, počnite razmišljati kao Jarac, barem na kratko. To znači da ulažete u sebe – više putujte, učite... ulažite u sve što će vam pomoći da ponovo pronađete inspiraciju za život.

Šta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godiniNaredna godina donosi mnogo izazova ali i prilika za rast, istraživanje i uživanje. Saznajte šta ova godina donosi vašem znaku.

.

Devica

Osećate se sigurno. Ova sezona će biti bogata strastima, romansama i kreativnim poduhvatima. Drugim rečima, izlazite iz vaše udobne zone i počinjete da osvajate svet, jer će sva vrata biti otvorena tokom ove sezone. Bez obzira u kom pravcu idete, očekujte samo uspehe - i stvarno zaslužujete!

Jarac

Proslavite svoju solarnu revoluciju! Srećan vam rođendan Jarčevi! Možda niste oduševljeni plesom i pevanjem, ali pošto je ovo vaša rođendanska sezona, nemate mnogo izbora. Početak nove godine za vas biće zaista neverovatan. Samo se setite ko ste i neće biti prepreke koju ne možete prevazići!

Izvor: Ženski magazin