Astro

Škorpije ove nedelje pozitivne, Vodolije iscrpljenije nego obično, Bikovima bi prijao izlazak u svet...

Kakva je nedelja pred vama, pogledajte 

22.12.2019. - 07:30h
U dobrom društvu
U dobrom društvufoto: Depositphotos

OVAN

Neke promene u planovima koje će se dogoditi tokom današnjeg dana neće vam baš prijati, ali ćete pokušati da se uklopite u njih. Vama bi više odgovaralo da se odmorite, ali će vas situacije vući na pokret i na aktivnosti. Ipak, nećete moći da se požalite – bićete zadovoljni što ste poslušali druge.

BIK

Tranzitni Mesec je u polju vaših ozbiljnih partnerstava i najbolje bi bilo da današnji dan provedete u društvu osobe koje volite. Ako ste usamljeni, nikako ne sedite kod kuće – potrebno je da izađete „među svet“, da se družite i susrećete nove ljude. Videćete koliko će vam pokret prijati.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec nalazi se danas u polju vaše svakodnevice, a obzirom na to kakve aspekte pravi – sigurno je da ovo neće biti jedan od onih dosadnih dana...naprotiv....bićete okruženi društvom, prijateljima, nekim dragim licima, opustićete se i provesti bolje nego ikad!

RAK

Odlično i podsticajno raspoloženje tokom celog dana. Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju ljubavi, zabve, flertovanja, sporta, nekih lepih i lakih okolnosti. Potrudite se da u kontaktu sa osobama koje volite do maksimuma iskoristite ove trenutke. Budite u pokretu, okruženi ljudima.