Škorpije ove nedelje pozitivne, Vodolije iscrpljenije nego obično, Bikovima bi prijao izlazak u svet...

Kakva je nedelja pred vama, pogledajte

U dobrom društvu, foto: Depositphotos
U dobrom društvu, foto: Depositphotos
.

OVAN

Neke promene u planovima koje će se dogoditi tokom današnjeg dana neće vam baš prijati, ali ćete pokušati da se uklopite u njih. Vama bi više odgovaralo da se odmorite, ali će vas situacije vući na pokret i na aktivnosti. Ipak, nećete moći da se požalite – bićete zadovoljni što ste poslušali druge.

BIK

Tranzitni Mesec je u polju vaših ozbiljnih partnerstava i najbolje bi bilo da današnji dan provedete u društvu osobe koje volite. Ako ste usamljeni, nikako ne sedite kod kuće – potrebno je da izađete „među svet“, da se družite i susrećete nove ljude. Videćete koliko će vam pokret prijati.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec nalazi se danas u polju vaše svakodnevice, a obzirom na to kakve aspekte pravi – sigurno je da ovo neće biti jedan od onih dosadnih dana...naprotiv....bićete okruženi društvom, prijateljima, nekim dragim licima, opustićete se i provesti bolje nego ikad!

RAK

Odlično i podsticajno raspoloženje tokom celog dana. Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju ljubavi, zabve, flertovanja, sporta, nekih lepih i lakih okolnosti. Potrudite se da u kontaktu sa osobama koje volite do maksimuma iskoristite ove trenutke. Budite u pokretu, okruženi ljudima.

.

LAV

Polje doma i porodice naglašeno je tranzitom Meseca, pa će vam svakako odgovarati da se posvetite svojim ukućanima, da organizujete zajednički ručak....ili da jednostavno uživate u svom domu. Dobar je trenutak da se opustite u okruženju nekih dragih osoba.

DEVICA

Mesec tranzitira kroz vaše polje pokreta, komšiluka, kratkih putovanja, dogovora – pa ovaj dan svakako iskoristite da budete aktivni. Dobra komunikacija sa svima sa kojima dođete u kontakt, pa je pravo vreme da se dogovorite za susret sa osobama koje želite da vidite.

VAGA

Tranzitni Mesec je u polju hrane, novca, ličnih vrednosti pa bih vam preporučila da sa onima koje volite odete do nekog dobrog restorana i da zajednički provedete vreme. Malo ste hedonistički raspoloženi, pa će vam kontakt sa osobom koju volite doneti neke izvanredne i vrlo intenzivne momente.

ŠKORPIJA

Mesec danas tranzitira kroz vaš znak, pa ste svakako spremni da budete u centru pažnje. Osećate se odlično, topli ste i otvoreni prema onima sa kojima dođete u kontakt i danas je izvrstan dan da pojačate postojeću emotivnu konekciju ili da upoznate potpuno nove ljude koje ćete lako osvojiti.

.

STRELAC

Današnji dan iskoristite da budete okrenuti prvenstveno sebi. Vreme je da napravite određenu retrospektivu i da razmislite šta biste u narednim danima mogli uraditi, ne samo vezano za poslovni segment, već i za pitanja emocija koja vas donekle muče.

JARAC

Tranzitni Mesec je danas u polju vaših prijatelja i druženja, pa je ovo više nego dobro vreme da se posvetite kontaktu sa njima. Provešćete se više nego dobro, i jedina „mana“ ovog dana jeste što biste mogli potrošiti neplanirano veliku sumu novca za provod...

VODOLIJA

Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer ćete povremeno biti iscrpljeniji nego inače. Možda će vam biti potrebno više odmora i bilo bi dobro da se posvetite sebi i da pokušate da se relaksirate. Iako je između vas i partnera sve u redu, kod vas postoji pritajeno nezadovoljstvo.

RIBE

Ovaj dan će definitivno biti jedan od boljih u poslednje vreme. Šta god da poželite da uradite, ići će vam od ruke, a okolnosti će se nameštati tako da vam „otvaraju vrata“ za ono što želite....U ljubavi – potpuni sklad i razumevanje sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/