Astro

Subota je: Ovnovi raspoloženi za miran dan, ni nalik Blizancima kod kojih bukte strasti

Ako bi mogli da budu na pet strana, Rakovi bi to žarko želeli.

21.12.2019. - 07:30h
foto: Depositphotos/DariYad

OVAN

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da odete u posetu najbližim prijateljima.

BIK

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate, i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI

Definitivno bi vam odgovaralo da uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK

Ako biste nekako mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. U suštini – dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam povremeno dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do tenzičnih momenata sa partnerom.