Astro zdravstveni karton za 2020: Škorpije da se aktiviraju, Jarčevi da odmaraju...

Da li ćete u 2020. biti zdravi kao dren, saznajte u prilogu. Koje navike bi trebalo da korigujete da biste se dičili svojim zdravstvenim stanjem.

vežbanje, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
vežbanje, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

OVAN

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.

BIK

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period.

BLIZANCI

Moraćete prilično da vodite računa o svom imunitetu, koji će biti slabiji nego u prethodnim godinama. Takođe, osetljivi su vam urinarni trakt i kičma. Stariji mogu imati češćih reumatskih tegoba. Dame neka posebnu pažnju obrate na status hormona i neka praktikuju redovne ginekološke kontrole.

RAK

Više pažnje obratite na zdravstveni segment jer će tempo života biti jak a vi prilično osetljivi i krhki. Mogući su padovi imuniteta, češće prehlade, ali i problemi sa kostima i zglobovima. Čuvajte bronhije i pluća na proleće i s početka jeseni.

.

LAV

Godina u kojoj je potrebno menjati životne navike da biste se osećali I funkcionisali bolje. Drugi deo godine donosi pojačan stress I jače trošenje energije, pa će u tom periodu I vaš imunitet biti poljuljan. Mogući su problemi I sa kičmom, srcem I krvnim sudovima.

DEVICA

Starijima su mogući problemi sa kičmom, zglobovima, kolenima, reumatske tegobe. Dame bi trebale da prekontrolišu stanje hormona i štitne žlezde. Generalno gledano – zdravstvena situacija će uglavnom biti dobra, sa povremenim i kratkotrajnim tegobama.

VAGA

Stariji pripadnici znaka mogu imati češćih reumatskih tegoba, kao i problema sa cirkulacijom, pritiskom, krvnim sudovima i žlezdama. Mlađe Vage mogu biti osetljivije na alergije i virusne prehlade, naročito u prelaznim periodima – u proleće i na jesen.

ŠKORPIJA

Možete imati problema sa vratnim i ramenim delom. Potrebno je da u ovoj godini promenite neke od svojih navika i više se posvetite pravilnoj ishrani i rekreaciji. Moguće su češće tegobe urinarno – genitalnog trakta.

.

STRELAC

Godina u kojoj ćete više obraćati pažnju na potrebe svog organizma. Uvedite promene u načinu ishrane. Moguće su češće prehlade ili virusne infekcije na proleće i u kasnu jesen 2020. Stariji Srelčevi mogu imati probleme sa zglobovima i reumom.

JARAC

Ako vi ne vodite računa o sebi – niko drugi neće. Imajte to na pameti i ne trošite se do krajnjih granica. Vaša snaga I elan su u ovoj godini neosporni, ali svi imamo svoje granice I moramo ih poštovati. Više obratite pažnju na odmor, ishranu, kvalitetan san.

VODOLIJA

Pomalo naporna godina za vas, što se može odraziti I na zdravstveni segment. Ne idite do svojih krajnjih granica, jer možete oslabiti imunitet. Mogući su problemi I sa kičmom, žlezdama, hormonima, cirkulacijom, glavoboljama.

RIBE

Bićete osetljivi na promene vazdušnog pritiska I pojačanu vlažnost vazduha. U prelaznim periodima – na proleće I u jesen – moguće su češće prehlade I osetljivost na viruse. U drugom delu godine starije Ribe će imati češće glavobolje ili probleme sa kičmom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/