Astro

Astro zdravstveni karton za 2020: Škorpije da se aktiviraju, Jarčevi da odmaraju...

Da li ćete u 2020. biti zdravi kao dren, saznajte u prilogu. Koje navike bi trebalo da korigujete da biste se dičili svojim zdravstvenim stanjem.

21.12.2019. - 19:00h
vežbanje
vežbanjefoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.

BIK

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period.

BLIZANCI

Moraćete prilično da vodite računa o svom imunitetu, koji će biti slabiji nego u prethodnim godinama. Takođe, osetljivi su vam urinarni trakt i kičma. Stariji mogu imati češćih reumatskih tegoba. Dame neka posebnu pažnju obrate na status hormona i neka praktikuju redovne ginekološke kontrole.

RAK

Više pažnje obratite na zdravstveni segment jer će tempo života biti jak a vi prilično osetljivi i krhki. Mogući su padovi imuniteta, češće prehlade, ali i problemi sa kostima i zglobovima. Čuvajte bronhije i pluća na proleće i s početka jeseni.