Dan prepun nervoze za većinu horoskopskih znakova - čuvajte se svađa! Device varniče, Jarčevi imaju probleme u komunikaciji!

Šaren i vrlo napet dan!

Neraspoloženje na nivou!, foto: Depositphotos/SergeyNivens
Neraspoloženje na nivou!, foto: Depositphotos/SergeyNivens
.

OVAN

Neko se svojski trudi da vam se približi i da vas zainteresuje za neki vid saradnje. Nije da niste zainteresovani, samo želite da razmislite više o ovoj ponudi. Imate duhovit i zanimljiv nastup u kontaktima sa suprotnim polom. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo tokom dana.

BIK

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da tokom ovog dana dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Sa voljenom osobom imate odličnu komunikaciju. Slobodnima moguća nova poznanstva.

BLIZANCI

Vašoj harizmatičnosti i pozitivnoj energiji danas je prosto nemoguće odoleti. Širićete dobro raspoloženje, a ovaj pozitivan uticaj iskoristite da obavite razgovor koji vam je bitan. Nema grešaka u kontaktu sa suprotnim polom – ostavljate neizbrisiv utisak.

RAK

Nešto što ste do sada odlagali dolazi na dnevni red i bićete iznenađeni koliko ćete bez problema i lako ovo uspeti da rešite. Odlično za papirologiju, za dogovore, za kontakte sa novim klijentima. Mogućnost poznanstava sa izuzetno zanimljivim ljudima koji će se za vas odmah zainteresovati.

.

LAV

Imate odličan stav u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima i brzo dolazite do rešenja za pitanja koja su vam bitna. Možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima danas dolazite u kontakt. Voljena osoba i vi ste u odličnom raspoloženju.

DEVICA

Iako nervoza vlada i na dalje u poslovnom segmentu, uspevate da bez problema prevaziđete ove napete momente. Umete da nađete balans u svemu, ali i da na pravi način priđete ljudima koji su vam bitni. Neke sitnije „varnice“ pojaviće se u kontaktu sa voljenom osobom.

VAGA

Da ste nervozni – nervozni ste i tu zbora nema. Ali, čak i ova nervoza danas može ići u vašu korist, jer će vas „naterati“ da se pokrenete, da brzo razmišljate i da – ostvarite mnogo više nego što ste planirali! Sa malo više takta, odnos sa voljenom osobom će danas funkcionisati dobro.

ŠKORPIJA

Energija današnjeg dana vam baš i ne odgovara, ali ćete se truditi da budete korektni i prema saradnicima, ali i da ispoštujete obaveze koje imate. U suštini – najviše bi vam odgovaralo da dan provedete sa prijateljima – oni vas opuštaju i njima možete u potpunosti da verujete.

.

STRELAC

Istina je da niste očekivali ovoliko dogovora i susreta tokom ovog dana, ali će se ispostaviti da će oni biti vrlo plodonosni. Neke sitne distrakcije mogu se pojaviti sa tehnikom – računarima i mobilnim telefonima. Emotivni partner je nervozan, potrudite se da ga oraspoložite.

JARAC

„Šaren“ dan je pred vama. U poslovnom segmentu će se smenjivati čas dobro raspoloženje i velika angažovanost, čas nervoza i problemi u komunikaciji. Malo naporno, ali ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Jedna osoba vam jako privlači pažnju i pokušavate da je animirate i zainteresujete.

VODOLIJA

Prema onim saradnicima koji su vam u prethodnom periodu „stali na žulj“ bićete jako neprijatni i sa „kratkim fiiljem“, dok ćete prema drugima imati ležeran i opušten pristup. Svakom prema zaslugama....Nekoga želite da upoznate bolje i pokrećete vrlo zanimljivu komunikaciju.

RIBE

Komunikacije sa saradnicima ili klijentima je danas više nego inače, i to vam oduzima energiju i iscrpljuje vas. Ipak, nećete moći da kažete da ste nezadovoljni rezultatima, moguć je čak i manji finansijski priliv. U kontaktu sa suprotnim polom ste duhoviti, zanimljivi, osvajate.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/