Astro

Lavovima bi bilo bolje da danas ne provociraju partnere, Ribe osećaju potrebu da voljenoj "saspu" sve što su do sada prećutkivale!

Nekome provod i nova poznatstva, a nekome napetost!

13.12.2019. - 07:00h
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot

OVAN

Iako će se kroz poslovno okruženje provlačiti napeta energija, ipak dogovori mogu biti postignuti. Brzo razmišljate i lako ćete moći da nađete izlaz iz tenzičnih situacija. Dan je odličan u emotivnom segmentu i za zauzete, ali i za slobodne Ovnove. Dobar provod, nova poznanstva.

BIK

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu će pozitivno reagovati na vaše predloge, ideje i inicijativu. Iako će se nešto teže doći do konkretnih dogovora, mogućnosti ipak postoje. Pozitivno raspoloženje u odnosu sa emotivnim partnerom. Obostrani sitni znaci pažnje.

BLIZANCI

Možete dosta toga uraditi, jer ste motivisani i imate inicijativu. Potrudite se da se ne zatrpate obavezama, ne idite na sto strana odjednom. Osoba koja vam se dopada pokazuje vam naklonost, ali vi trenutno niste u mogućnosti da adekvatno odgovorite.

RAK

Velika angažovanost i jaki planovi. Problem je što će vam povremeno biti teško da funkcionišete, najviše zbog toga što saradnici ne mogu da prate vaš tempo. Nešto ćete morati da odložite za naredne dane. Jaki kontakti sa osobom koja vam se dopada.