Lavovima bi bilo bolje da danas ne provociraju partnere, Ribe osećaju potrebu da voljenoj "saspu" sve što su do sada prećutkivale!

Nekome provod i nova poznatstva, a nekome napetost!

foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
.

OVAN

Iako će se kroz poslovno okruženje provlačiti napeta energija, ipak dogovori mogu biti postignuti. Brzo razmišljate i lako ćete moći da nađete izlaz iz tenzičnih situacija. Dan je odličan u emotivnom segmentu i za zauzete, ali i za slobodne Ovnove. Dobar provod, nova poznanstva.

BIK

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu će pozitivno reagovati na vaše predloge, ideje i inicijativu. Iako će se nešto teže doći do konkretnih dogovora, mogućnosti ipak postoje. Pozitivno raspoloženje u odnosu sa emotivnim partnerom. Obostrani sitni znaci pažnje.

BLIZANCI

Možete dosta toga uraditi, jer ste motivisani i imate inicijativu. Potrudite se da se ne zatrpate obavezama, ne idite na sto strana odjednom. Osoba koja vam se dopada pokazuje vam naklonost, ali vi trenutno niste u mogućnosti da adekvatno odgovorite.

RAK

Velika angažovanost i jaki planovi. Problem je što će vam povremeno biti teško da funkcionišete, najviše zbog toga što saradnici ne mogu da prate vaš tempo. Nešto ćete morati da odložite za naredne dane. Jaki kontakti sa osobom koja vam se dopada.

.

LAV

Danas imate inicijativu i spremnost da se posvetite poslovnom segmentu. Ipak, ne očekujte lako razrešenje situacija koje su vam bitne. Nervoza u odnosu sa emotivnim partnerom je naglašena. Ne provocirajte rasprave.

DEVICA

Iako je vaše angažovanje izraženo, teško je da ćete uspeti da ostvarite ono što ste namerili, jer je količina obaveza prevelika. Moguće je da ćete morati da prolongirate neke dogovore. Ne žurite sa izjavama voljenoj osobi. Prvo razmislite pre nego što joj nešto zamerite.

VAGA

Poslovni saradnici su pozitivno reagovali na vaše predloge ili inicijativu, ali nemojte potencirati da sve odmah završite danas, jer to neće biti izvodljivo. Neke reči emotivnog partnera shvatate kao provokaciju i odmah reagujete, i to vrlo burno.

ŠKORPIJA

Više nego uspešno funkcionisanje u poslovnom segmentu. Ipak, finansijskim delom nećete biti zadovoljni, jer su mogući troškovi ili odlaganje isplata na koje ste računali. U drugom delu dana vas vrlo pozitivno može iznenaditi inicijativa jedne osobe.

.

STRELAC

Našli ste način da neke situacije rešite, i pored toga što nervoza i tenzija još postoji u saradničkim odnosima. Angažujte se, ali ne očekujte lako razrešenje. Susret sa voljenom osobom vam zaista može ulepšati dan. Opustite se i prepustite dešavanjima sa dragim bićem.

JARAC

Jaka, pozitivna energija i lako funkcionisanje. Vi ste već umorni od ponavljanja nekih situacija, ali se trudite da to izgurate do kraja. Najviše vas opterećuju međuljudski odnosi. Jedva iščekujete jedan susret. U večernjim satima jako lepe emotivne situacije.

VODOLIJA

Drago vam je što su se okolnosti promenile, i što vidite rešenja za situacije koje su vam u prethodnim danima pravile problem. Neke stvari će se odvijati same od sebe. Komunikacija sa voljenom osobom je više nego dobra. Uživajte u večerašnjem izlasku.

RIBE

Nalazite pravi način da priđete saradnicima. Ubedljivi ste, harizmatični i komunikativni i nije ni čudo što ćete ostvariti vrlo uspešne dogovore. Naglašena emotivnost. Osećate potrebu da voljenoj osobi kažete sve ono što ste do sada prećutkivali.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/