Astro

Dok se Lavovi i Rakovi štimuju za raspravu, Vodolijama je provod na vidiku... Kakva je vaša nedelja?

Ovnovi, pokušajte da oraspoložite i uveselite partnera.

15.12.2019. - 07:30h
Sa drugaricama
Sa drugaricamafoto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

OVAN

Pravi je trenutak da onima koje volite ulepšate dan, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bili nervozni i napeti i provocirali sukobe i svađe. Vaša inicijativa je neophodna, jer je moguće da se voljena osoba povukla i ućutala. Pokušajte da je oraspoložite i animirate.

BIK

Nervozni ste i pritisnuti nekim razmišljanjima. Tek u kasnim popodnevnim i večernjim satima bićete ponovo „svoji“ i moći ćete da funkcionišete normalnije. Evidentno je da vam se neke situacije sa voljenom osobom ne dopadaju. Birajte veče za otvoreniji razgovor.

BLIZANCI

Pošto ste verovatno prethodne večeri bili u ludom noćnom provodu ili sedeli do kasno sa društvom, u prvom delu dana ćete funkcionisati prilično promenljivo. U popodnevnim satima stoji mogućnost poziva na neko veće društveno okupljanje. Lepo se provedite i uživajte....

RAK

U prvom delu dana će se provlačiti vaša nervoza i zabrinutost zbog situacija u porodičnom okruženju. Ipak, drugi deo dana vam donosi dobro raspoloženje i posvećenost osobama koje volite. Ne budite isključivi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Nema razloga za tako nešto.