Astro

Danas neke osobe loše utiču na Vage; Strelčevi ulaze u raspravu sa partnerom, dok bi Device mogle da budu pogrešno shvaćene!

Horoskop za četvrtak, 12. decembar...

12.12.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Jeanette.Dietl

OVAN

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju komunikacije - vodite računa o svojim rečima, a sigurno je da možete očekivati i nezgodne sagovornike. Dobro odmerite šta ćete reći, a potrudite se i da one preko puta vas razumete na pravi način. Sitniji problemi oko usklađivanja sa voljenom osobom.

BIK

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju novca I zarada – mogući su neočekivani troškovi, čak I gubici. Nesporazumi u dogovorima sa saradnicima. Nađite meru u svemu i bićete zadovoljni rezultatima. Težite harmoniji u odnosu sa voljenom osobom, ali će je biti nešto teže ostvariti.

BLIZANCI

Pun Mesec je u vašem znaku - prihvatate izazove koje vam nameću drugi, ali se potrudite da ne doživljavate lično reči ili kritike. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali niste zadovoljni time kako vam je uzvraćeno.

RAK

Pun Mesec je u znaku Blizanaca I vašem polju tajni, podsvesti - možete osećati nesigurnost, nervozu i evidentno je da će teže biti pronaći zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Olakšanje u drugom delu dana, ali budite oprezni u kontaktu sa voljenom osobom. Napetost.