Blizanci danas mogu saplesti sami sebe, pred Ribama manji novčani priliv...

Ko bi danas trebalo da provede više vremena sa partnerom, ko je neraspoložen, a kome se smeši flert.

foto: Depositphotos/david_franklin
foto: Depositphotos/david_franklin
.

OVAN

Dan koji donosi veliku žurbu i razvučenost na više strana. Komunikacija je kamen spoticanja, očekujte pogrešne informacije i nesporazume. Strpljenjem i mirom prevaziđite ove situacije. Više osoba bi želelo da ostvari jači kontakt sa vama.

BIK

Zaista dajete svoj maksimum, ali posla je danas preko glave i prilično ćete se umoriti pokušavajući da „sto rupa zatvorite“. Imate dovoljno elana, ali ćete u kasnijim popodnevnim i večernjim satima već biti iscrpljeni i pomalo neraspoloženi. U tom periodu izbegavajte ozbiljnije razgovore sa partnerom.

BLIZANCI

Danas jedino sami sebe možete saplesti, bilo istrčavanjem u komunikaciji, bilo obavezivanjem da ćete uraditi nešto za šta, realno gledano – nemate ni vremena ni mogućnosti. Pokušavate da paralelno održavate komunikaciju sa više osoba.

RAK

Mnoštvo novih informacija i prilično lepih vesti ulepšaće vam ovaj dan, ali vas istovremeno i uvesti u žurbu. Danas su mogući i prilivi, ali isto tako – i neplanirani troškovi. Flertujete sa osobom koju skoro svakodnevno susrećete i to vam prija.

foto: Depositphotos/david_franklin
foto: Depositphotos/david_franklin
.

LAV

Dogovori, kontakti ili susreti sa saradnicima biće prožeti opuštenom i vedrom energijom. Blistaćete i pokazati se kao uspešan pregovarač. Ukoliko ste u prethodnim danima imali problem u komunikaciji sa voljenom osobom, danas je dobar trenutak da to ispravite.

DEVICA

Vaša pažnja je velikim delom rasuta tokom ovog dana. Poslovne obaveze vam hoće oduzeti dosta vremena i energije, ali se mora priznati da ćete biti prilično zadovoljni onim što postignete. Voljena osoba želi vašu pažnju i prisustvo. Provedite više vremena zajedno.

VAGA

Planovi su veliki za ovaj dan, i sigurno je da ćete biti okupirani obavezama. No, i pored toga – u dobrom ste raspoloženju i orni za posao. Danas neko pokazuje veliko interesovanje prema vama i otvoreno flertuje. Rado prihvatate igru.

ŠKORPIJA

Dosta toga ste isplanirali za ovaj dan, ali je moguće da ćete u nekom trenutku shvatiti da su vaši planovi ipak preambiciozni i da je nemoguće da ih ostvarite. Moguće je da ćete zaboraviti na dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom.

foto: Depositphotos/david_franklin
foto: Depositphotos/david_franklin
.

STRELAC

Ide vam od ruke sve ono što se vezuje za posao, poslovne partnere i dogovore. Pred vama je kvalitetan i ispunjen dešavanjima dan. Voljena osoba je danas preosetljiva, pa se potrudite da imate više razumevanja prema njoj.

JARAC

Potrudite se da budete skoncentrisani na ono što radite, jer je u drugom delu radnog dana moguća greška, propust ili nesporazum sa kolegom. Osoba koju ste nedavno upoznali sve češće je u komunikaciji sa vama i to vam baš prija.

VODOLIJA

Prijatno ste iznenađeni dešavanjima tokom ovog dana, jer ste očekivali težu atmosferu i problem sa ispunjenjem obaveza. Drugi deo dana je pogodan za izlazak, druženje. Provedite lepe trenutke sa onima koje volite.

RIBE

Zaokupljeni ste nekim pitanjima i provešćete dobar deo radnog dana pokušavajući da ih rešite. Mogući su manji novčani prilivi. Sa emotivnim partnerom možete imati kraću raspravu, najpre zbog međusobnog nerazumevanja.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/