Astro

Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškove, Bikovima napete ljubavne odnose, a Blizancima pregršt obaveza...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

09.12.2019. - 06:30h
Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškove
Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškovefoto: Depositphotos/zokov

OVAN

Danas imate veliku podršku i od strane saradnika, ali i od autoriteta – posebno ako su u pitanju ženske osobe. Nešto veći troškovi za kuću ili članove porodice mogu vam isprazniti novčanik. Mogućnost intenzivnijeg kontakta sa nekim koga znate preko posla.

BIK

Odličan dan je pred vama. Imate jaku inicijativu i energiju, što nekim vašim kolegama ili saradnicima čak može zasmetati. Zato, imajte više takta u kontaktima sa drugima. Mnogo očekujete od osobe koja vam se dopada ili od partnera – strasti postoje, ali postoji i tenzija.

BLIZANCI

Obaveza je dosta, a vaše raspoloženje da ih obavite na vreme baš i nije na nivou. Osećate se prilično istrošeno i teško hvatate korak sa onim što morate obaviti. Postoje sumnje i nedoumice u vezi voljene osobe. Nisam sigurna da je vaša intuicija ovog puta u pravu.

RAK

Danas se svi nešto oslanjaju na vas i očekuju da ih vi usmerite ili predvodite. To vam sa jedne strane imponuje, ali sa druge – oduzima vam previše vremena i troši vas. Sa voljenom osobom ste čas na ratnoj nozi, čas u ljubavi.