Astro

Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškove, Bikovima napete ljubavne odnose, a Blizancima pregršt obaveza...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

09.12.2019. - 06:30h
Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškove
Ponedeljak Ovnovima donosi neplanirane troškovefoto: Depositphotos/zokov

LAV

Ne znate da li da se radujete vestima koje dolaze do vas. S jedne strane, one su odlične za vaš poslovni život, ali sa druge – oduzeće vam dodatno vremena, kojeg ionako imate premalo. Ne uspevate da uskladite svoje poslovne i privatne obaveze i partner je sa pravom neraspoložen.

DEVICA

Jako ste nestrpljivi i ne možete da dočekate da se neke stvari pokrenu. Čini vam se da što više žurite, sve sporije ono oko vas funkcioniše. Ako ne danas u popodnevnim satima, a ono od sutrašnjeg dana – imaćete razloga za radovanje. Emotivno je situacija mirna.

VAGA

Iako je ovo za vas naporan i skučen period, ipak se osećate pozitivno i dobro jer vidite da ste pri kraju sa rešavanjem vama bitnih pitanja. Dan je dobar za zaradu, samo gledajte da ne potrošite sve impulsivno. Prija vam nečije angažovanje oko vas.

ŠKORPIJA

Ukoliko danas ulazite u iole žučniju „razmenu mišljenja“ potrudite se da imate zaista dobre argumente. Oni sa kojima ste u kontaktu su teški i zahtevni, pa će biti komplikovano pronaći zajednički jezik. Neko danas mora popustiti – ili voljena osoba ili vi.