Astro

Ako vam je partner Ovan, trebaće vam živci k'o konopci; Bikovi bi mogli sami sebi da podignu tenziju... Da li ćete vi uživati?

Mnogi znakovi će danas provesti dan u toplom, porodičnom okruženju.

07.12.2019. - 07:30h
Volim te, ne volim te
Volim te, ne volim tefoto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Raspoloženje je dobro, ali nemojte smetnuti sa uma obaveze koje imate. Moguć je pritisak od strane poslodavca ili saradnika. Emotivni partner je opterećen obavezama i nije raspoložen za vaše promene raspoloženja.

BIK

Danas ste vrlo posvećeni obavezama i odgovorni, čak previše pa možete sami sebi napraviti pritisak i tenziju u pokušaju da sve stignete pre vremena. Lepi zajednički momenti sa voljenom osobom, mada će vas povremeno nervirati njena brzopletost.

BLIZANCI

Brza promena planova i teško prilagođavanje ovakvim situacijama je ono što vas očekuje tokom današnjeg dana. Nervoza zbog finansija. Kasne popodnevne i večernje sate iskoristite za partnera ili za druženje i susrete sa prijateljima – opustiće vas.

RAK

Saradnici su danas dosta zahtevni, ali umete da se prilagodite i pristupite im na pravi način, iako ste prilično nervozni zbog pritiska na sebe. Moguće su varnice i privlačnost prema osobi sa kojom sarađujete ili koju upoznajete preko posla.