Astro

Blizanci danas ljuti na partnera jer previše vremena posvećuje nekim osobama! Ribama jutro donosi lepe vesti!

Ko će danas čekati tuđu inicijativu, a ko će shvatiti da su prethodne promene donele nešto pozitivno!

05.12.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/WAYHOME.studio

OVAN

Prepodne donosi rasutost i slabu koncentraciju, ali ostatak dana daje vam energiju i dobar podsticaj da se aktivirate. Žurićete da što pre završite sa bitnim poslovnim stavkama. Flertovanje i velika inicijativa prema suprotnom polu.

BIK

Dan odličan za dogovore, za finansijska pitanja – za to da sve ono što vam je važno privedete kraju i to vrlo uspešno. Neko vam se vrlo često uvlači u misli i hvatate sebe u razmišljanjima o ovoj osobi. Još uvek čekate inicijativu druge strane i nadate se da će ona ubrzo doći.

BLIZANCI

Danas se lakše usaglašavate sa drugima, sa njihovim tempom, načinom rada i komunikacije. Napravićete dogovor još u prepodnevnim satima koji će vam dati veliki podstrek za dalje. Čini vam se da emotivni partner previše vremena posvećuje nekim osobama. To vam se ne dopada.

RAK

Vi ćete prvo napraviti dobar plan, a onda isti sprovesti u delo. Tačno znate na šta je važno da se usmerite i čemu da se posvetite. Velika poslovna angažovanost. Danas neko privlači vašu pažnju i poželećete da ovu osobu bolje upoznate.