Rakovima će danas iskrsnuti problemi na poslu, Ribe očekuje rasprava... Kako će proći ostali!?

Vežite se, polećemo!

foto: Depositphotos/deagreez1
foto: Depositphotos/deagreez1
.

OVAN

Danas i jeste i niste spremni za ozbiljnije obaveze. Povremeno će se javljati nesigurnost, nefokusiranost. Neko će vam svojom zahtevnom prirodom otežati dan. Sa voljenom osobom vam stoji dobro raspoloženje, sigurnost i mirni momenti.

BIK

Iako sve funkcioniše dosta dobro danas, smeta vam što promene koje ste pokrenuli još uvek nisu dale prave rezultate. Imate neke nedoumice oko prijatelja ili jednog od kolega. Emotivno – dan koji obećava. I ta obećanja i ispunjava.

BLIZANCI

Trudite se da osobama koje su vam bitne priđete na pravi način i uspostavite dobru komunikaciju, ali smeta vam što druga strana ostaje nedefinisana ili izvrdava prave odgovore. Povremeno se osećate nesigurno ili zbunjeno u partnerovom prisustvu.

RAK

Neke situacije su iskrsle u poslovnom segmentu koje zahtevaju vašu punu pažnju, a teško ih rešavate ili ne znate na koji način da ih regulišete. Ovo vam može oduzeti dosta vremena, pa ćete biti spremni da se posvetite voljenoj osobi tek u kasnim popodnevnim ili čak večernjim satima.

.

LAV

Komplikovana poslovna dešavanja danas od vas zahtevaju punu pažnju i veliku usmerenost na njihovo rešavanje. Ne jurite, smirite se i ta rešenja će lakše doći. Intenzivno razmišljate o osobi koja nije u vašoj blizini. Nedostajanje.

DEVICA

Zaista pokušavate i želite da se uskladite sa nekim osobama, ali to danas prilično teško i komplikovano ide. Oni oko vas su promenljivog raspoloženja i zahtevaju vaše prisustvo i pažnju. Želite da rešite pitanja koja su vam bitna, ali voljena osoba nije spremna za otvorenu komunikaciju.

VAGA

Ako se danas dogovarate brzinski i olako – na kraju ništa nećete uraditi. Ne dozvolite da drugi „vode priču“, morate se vi više angažovati i postaviti kao lider. Potrudite se da ne zapostavite voljenu osobu – potrebno joj je vaše prisustvo i pažnja.

ŠKORPIJA

Smatrate da neke osobe nisu iskrene prema vama i danas dobijate i potvrdu o tome. Neko će pokušati da vas izmanipuliše ili prevede žedne preko vode. Ne dozvolite to. Jak emotivni impuls i potreba za voljenom osobom. Maštoviti ste i nežni.

.

STRELAC

Prvo vi morate znati šta zaista hoćete, da biste i druge ubedili u to i učinili da vas podrže i prihvate vaše ideje i predloge. Dan povoljan za finansije. Dobar kontakt i komunikacija sa voljenom osobom. U njenom prisustvu se opuštate i rasterećujete.

JARAC

Našli ste pravi način da priđete nekim osobama koje su vam poslovno bitne i napravite pravi dogovor. Vaši predlozi i inicijativa danas će biti podržani. Voljena osoba vam je danas u mislima – radujete se susretu i nekim lepim zajedničkim momentima.

VODOLIJA

Neko vam odvlači pažnju i usmerava vas na nešto što u ovom momentu ne smatrate bitnim. Ne dozvolite da vam distrakcije sa strane oduzmu deo dragocenog vremena koje vam je potrebno da biste završili sa obavezama. Premalo vremena za emotivnog partnera.

RIBE

Jedan deo poslovne problematike ste rešili, ali danas od strane nadređenih mogu doći zahtevi koje vi smatrate potpuno nepotrebnima. Moguće je da će doći do manjih rasprava. Osećate se krhko i ranjivo i potrebno vam je više pažnje od strane partnera.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/