Astro

Blizanci su danas rasejani, pa sve rade dva puta za svaki slučaj; Rakovi prilično nezadovoljni...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj hladni utorak?

03.12.2019. - 06:30h
Blizanci su danas rasejani, pa sve rade dva puta za svaki slučaj...
Blizanci su danas rasejani, pa sve rade dva puta za svaki slučaj...foto: Depositphotos/inesbazdar

OVAN

Smetaju vam tuđe greške i propusti, ali se trudite da obuzdate svoju kritičnost i potrebu da „držite slovo“ svima oko sebe. Želite da se uskladite sa saradnicima, ali je danas to za vas zahtevan zadatak. Nežnost, romantika i strast obeležiće susret sa partnerom.

BIK

Danas neke situacije možete preokrenuti u svoju korist. Trudite se da razumete motive i ponašanja onih koji su oko vas i da ostvarite dobar kontakt sa njima. Sa voljenom osobom imate komunikaciju koja vam odgovara – lako se dogovarate i razumete.

BLIZANCI

Potrudite se da danas budete vrlo fokusirani oko svega što se vezuje za posao, jer vam se mogu provući greške koje će u narednim danima izaći na videlo. Proverite sebe dva puta u svemu što radite. Voljena osoba se danas trudi oko vas i njeno ponašanje vam jako prija.

RAK

Smeta vam ponašanje nekih kolega ili poslovnih saradnika. Trudite se da sakrijete svoje nezadovoljstvo, ali će to biti zahtevan zadatak za vas. Sa voljenom osobom danas manje pričajte, a više osećajte, volite i poštujte jedno drugo.