Astro

Nova nedelja: Rakovima se ljubav nudi na dlanu, Vage svojih pet ljubavnih minuta još moraju da čekaju, Device učvršćuju vezu

Kakva su astro dešavanja predviđena za vaš horoskopski znak tokom prve nedelje decembra?

01.12.2019. - 17:30h
Zagrejte se
Zagrejte sefoto: Depositphotos/stockasso

OVAN

Hrana

U ovoj sedmici tamanite sve pred sobom – samo da je raznovrsno i po mogućstvu – u što većoj količini. No, obzirom na to koliko se trenutno trošite – nema teorijske šanse da vam se nešto „zalepi“. Jedino biste mogli da smanjite preslanu i premasnu hranu, zdravlja radi.

Ljubav

Sve je kod vas ok kada su partnerski odnosi u pitanju. To što bilo voljena osoba, bilo vi morate povremeno da dižete dževu i tražite „dlaku u jajetu“, je već neki deseti padež. Takvi su vam karakteri, povremeno teški i zahtevni. Držite se zajedno a ako vam se baš povremeno ratuje, onda ratujte u krevetu. Slobodni Ovnovi – kad se Neptun uključi u ljubavnu igranku, tu mora da bude nešto mutno, čudno, nejasno. Neko vam je idealan ili ste vi nekome idealni – no, mora se priznati da je malo verovatno da je bilo prvo, bilo drugo tačno. Nemojte mnogo da lupate glavu – uživajte, pa ćemo videti na dalje...

Posao

Eto vama Jupitera od ponedeljka u polju karijere, pa sad gledajte šta ćete sa njim. Super je on – ono što je dobro, počeće da cveta....No, isto tako – ono što je loše i na slabim osnovama, počeće da klacka i to ozbiljno. Vi se držite pravog smera, poštujte zakone, poštujte obaveze, poštujte poslodavce i nema glava da vas boli. Promene koje su bile nagoveštene u prethodnom periodu, sada se aktiviraju. Za sada radite sve kako treba, nastavite tako i na dalje.

Novac

I sektor finansija je pod promenama. Ove nedelje očekujte stabilnije funkcionisanje.

Zdravlje

Malo će vas mučiti kosti i zglobovi. Sve će da „krcka“.

BIK

Hrana

Oscilacije kada je ishrana u pitanju. Imaćete momente kada zaboravite u potpunosti na hranu, ali i one druge – kada nadoknadite i preterate. Kako se bude bližio kraj sedmice, potreba za dobrim zalogajem, a pogotovo slatkišima će se pojačavati.

Ljubav

Partner vas povremeno nervira svojim postupcima i primedbama, ali ako ćemo pravo – nervirate i vi njega, pa ste tu jednaki. No,uopšte nije poenta u tim nekim povremenim vašim „žaokama“, već u tome da evidentno – skladnije i mirnije funkcionišete nego inače. Ima tu i finih momenata i poštovanja i bliskosti – sve u svemu – skoro pa idila. Zato ne kvarite to što imate. Slobodni Bikovi – jao što je vama lepo....Malo pričate sa tom nekom simpatijom, malo maštate, malo duboko uzdišete i trepćete okicama i tako to...Ja bih rekla da ste se kanda zaljubili, m? Ma ako ste, sve to ide skroz dobro....

Posao

Na poslu sve ide baš kako treba, osim što je nervoza prisutna na dnevnoj bazi. E pa šta sad – ne može baš sve da bude savršeno. Vrlo slična situacija kao i kod emotivnog segmenta – mora nešto s vremena na vreme da bode u mozak, ali su to sve prolazne i kratkotrajne situacije. Ono što je bitno jeste da vaši planovi idu kako treba, ali i da se pravim putem kreću oni projekti i saradnje koje ste u prethodnom periodu pokrenuli ili se tek sada bavite njima.

Novac

Dobri ste, dobri. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje

Dame bi mogle malo da provere hormonski status, čisto da vide da li je tu sve u redu.

BLIZANCI

Hrana

Ukoliko u ovoj sedmici želite da smršate – verovatno je da ćete se ugojiti. Ukoliko pak želite da se ugojite – skoro je pa sigurno da ćete otići makar pola kilograma u minus. Prosto rečeno – postoji nesklad koji je sada jako teško izbalansirati.

Ljubav

Vreme je za promene. Vreme je da se vidi gde ste, šta ste i da li ste na pravom mestu po partnerskim pitanjima. Bilo dobre ili loše – neke će situacije sada izaći na videlo. Ne mora da znači da će konkretno u ovoj nedelji doći do nekih preseka, ali do proleća – da. Naravno, ovo pričam za one emotivne odnose koji su negde pri kraju svog bivstvovanja. Za one stabilne – sve je u redu i nemate razloga za brigu. Slobodni Blizanci – možda previše očekujete od osobe koja vam je simpatična i privlačna. Prvo morate da se zapitate šta vi u stvari želite, pa tek onda da krenete u „ljubavnu potragu“.

Posao

Poslovna situacija nije toliko loša koliko vi volite da povremeno izdramite. Sve to nekako ide koliko toliko normalnim tokom, vi ste dosta posvećeni onome što radite i ne biste trebali da pravite greške, osim na samom početku nedelje kada odjednom možete biti zatrpani, pa samim tim i rasute pažnje. Pomalo vam smeta što niste sigurni da li na neke osobe možete da računate ili ne, ali za sada ostavljate da stvari stoje tako, ne u potpunosti definisano. Bavićete se ovim kada budete imali dovoljno vremena.

Novac

Trošak početkom nedelje. Baš i niste morali, ali ne možete da odolite.

Zdravlje

Čas ste „ladni ko špricer“, čas blago neurotični. Velike oscilacije raspoloženja. Potreban vam je odmor.

RAK

Hrana

U ovoj sedmici jedete ili ne jedete na nervnoj bazi. Ukoliko ste u ovoj prvoj kategoriji, posebno obratite pažnju na kraj nedelje, vikend. Tada ćete biti skloni da potamanite i počistite sve što je ispred vas. Naročito ćete biti „alavi“ na slatkiše i peciva.

Ljubav

Eto Jupitera u vašem polju partnerstava – došao je da pokida ono što ne valja i da spoji ono što se do sada spojiti nije moglo. Pa kom opanci, kom obojci – kako se kome „zalomi“. A u ovoj nedelji će sve funkcionisati ok, dokle god nemate neka preterana, nerealna očekivanja. Budite vi kako treba, biće i druga strana. Šta više – može biti i nekih baš baš finih momenata. Slobodni Rakovi – hvatajte ljubav, jer sad vam se daje maltene pa na dlanu. Batallite nesigurnosti, batalite prošlost (ma ko je šiša, da je vredela još bi bila tu) i hajte vi lepo zakoračite u nešto što će biti vredno i što će trajati.

Posao

Naravno da ste u dobrom periodu, samo još da to shvatite i sve će biti kako treba. Prestanite da obraćate pažnju na neke sitne probleme i da od toga pravite dramu i nervirate se – morate prihvatiti da je stres sastavni deo svakodnevice i da to što ga ima ne znači da stvari idu loše. Ne postoji posao u kojem nema nerviranja, preokreta, povremenih teškoća. Dakle, zaključili smo – super vam je, zato grabite sve što vam se u ovoj nedelji ponudi (a hoće) i gradite i na dalje svoju poslovnu budućnost kako treba.

Novac

Novca je bilo, novac je negde ispario. Nije ispario, potrošili ste ga – što se sad čudite?

Zdravlje

Potrebno vam je da se više odmarate, opuštate, spavate.