Astro

MESEČNI HOROSKOP DO TANČINA: Decembar Rakovima donosi ozbiljne prekretnice u vezi, Jarčevima se smeše “ljubavni izleti”…

Još samo malo i sviramo – kraj! Kraj 2019. godine – nekome je bila nikad lepša, nekome nikad teža, ali u jednom se moramo složiti – zahtevna je bila i jogunasta i nepredvidiva i prevrtljiva i puna iznenađenja. A sada smo u njenom poslednjem mesecu – mesecu krajeva i radovanja, mesecu nadanja za ono što dolazi!

30.11.2019. - 18:00h
Proslave
Proslavefoto: Depostiphotos/g_studio

LAV

Ljubav

Svesni ste da je potrebno promeniti mnogo toga u vašim partnerskim odnosima I mora se priznati da ćete se zaista truditi da partner I vi funkcionišete maksimalno korektno jedno prema drugom. Rezultati će većim delom meseca biti polovični, ali u poslednjoj dekadi decembra će ipak doći do jedne pozitivnije I življe atmosfere u vašoj vezi. Nekima od vas posao I obaveze će zaista oduzimati previše vremena, pa I to može biti razlog za nedovoljnu posvećenost partnerskom odnosu. Obzirom na to da postoje osobe sa kojima sarađujete a koje su jako zainteresovane za vas – možda bi bilo najbolje ne dozvoliti da se ova blaga flertovanja zahuktaju, jer vam vremenom zaista mogu napraviti problem. Slobodni Lavovi – sve otvorenije pokazujete nekome da vam se zaista dopada I da biste želeli da se između vas pokrenu ljubavna dešavanja. Tako nešto I jeste moguće u drugoj polovini ovog meseca. Može vas privući osoba preko poslovnog segmenta, ali I preko izlazaka, prijatelja ili društvenih mreža.

Posao

Izuzetno jak, ali isto toliko I naporan poslovni mesec je pred vama. Da, stoji da ulazite u neuporedivo ozbiljniju I odgovorniju poslovnu fazu, ali mora se priznati da ćete stvarno ostaviti “srce na terenu” I da će vaš učinak biti maksimalan. Ono što neke od vas očekuje jesu I velike promene poslovnog statusa, pa ukoliko ste nezaposleni – vreme je da se aktivno bacite u potragu za odgovarajućim poslom. Neki Lavovi će dobiti unapređenje, ali zajedno sa ovim poboljšanjem – stići će I povećana odgovornost.

Zdravlje

Poslednja dekada meseca je zdravstveno iscrpljujuća I stoji vam veći pad imuniteta. Trudite se da se više odmorite I posvetite sebi.

DEVICA

Ljubav

Ulazak Venere I Jupitera u vaše polje ljubavi, kao I pomračenje Sunca koje se u ovom polju dešava pred kraj decembra – jaki su pokazatelji da će kod Devica na emotivnom planu doći do velikih promena koje će zahvatiti ne samo decembar, već I celokupnu narednu godinu. One veze koje su na stabilnim odnosima sada će procvetati, a partner I vi ćete se povezati još jače I krenuti sa ozbiljnim planovima za budućnost. No, oni odnosi u kojima već duže vreme postoji rascep, mogu krenuti silaznom putanjom, I to od druge dekade decembra I punog Meseca. Kod nekih od vas baš u tom periodu ili par dana kasnije, može doći do odvajanja, pa makar ono ne bilo trajnog karaktera. Slobodne Device zaista imaju razloga da budu optimistične – počev od decembra vi ulazite u izuzetno stabilnu ljubavnu fazu koja će dugo potrajati, a prava osoba se može pojaviti već tokom ovog meseca. Odnosi započeti u ovom periodu biće obeleženi stabilnošću, trajnošću I postojanom emocijom.

Posao

Vreme je da pokažete svoju kreativnost, vreme je da vaše ideje dođu do zainteresovanih. Takođe, za neke od vas je pravi period I da pokrenu sopstveni biznis I da konačno rade ono što zaista vole. U ovom decembru vam se na lakši način otvaraju prave prilike, spontano stupate u kontakt baš sa osobama koje vam mogu biti od velike pomoći na vašem putu. Pun Mesec u polju karijere nekima od vas prekida postojeći posao, dok drugima daje potpuno nove, povoljnije prilike na postojećem.

Zdravlje

Uglavnom povoljna zdravstvena situacija tokom novembra. Potrudite se samo da pronađete više prostora za odmor I opuštanje.

VAGA

Ljubav

Odnos sa partnerom je dosta stabilan I možda previše miran – u nekim momentima će vam to prijati, a u drugim jednostavno nećete pronalaziti pravo zadovoljstvo i ispunjenje. Takođe, moguće je da će vas obostrane poslovne obaveze jako odvlačiti od toga da posvetite više pažnje jedno drugom ili da imate vremena za zajednički provod, izlaske I neke zanimljive, vesele trenutke. Ovo će se malo popraviti ulaskom u treću dekadu meseca. Slobodne Vage će baš do te treće dekade biti na neki način vezane za prošlost – da li misaono (što im neće dozvoljavati da se otvore prema nekim drugim osobama), da li zaista – time što će biti u kontaktu sa ljudima koji su deo njihove emotivne prošlosti. No, ulazak vaše vladarke Venere u trećoj dekadi decembra u vaše polje ljubavi, zabave – znak Vodolije – prekinuće ovaj statični niz i pokrenuti vas. Poželećete da ludujete, da izlazite, da se družite i naravno – otvorićete svoje srce za nove emotivne prilike. Društvenost i aktivnost donose nove osobe u vaš život.

Posao

Važan poslovni mesec za Vage jer u njemu postavljate svoj posao na neke stabilnije osnove, a ukoliko ste od skora započeli sa novim projektom ili privatnim biznisom – sada ćete biti jako usmereni na to da od samog početka sve krene kako treba. Kod vas je u ovom periodu naglašena odgovornost I svest o onome što je potrebno I što morate učiniti, pa su male šanse da ne prođete dobro kroz decembar. Po pitanju finansija – vaša situacija se dosta popravlja I jedan deo novca ćete uložiti u posao I u kuću, porodicu.

Zdravlje

Moguće su tegobe sa kičmom, zglobovima, kostima, zubima, hormonima. Ukoliko već niste do sada, vreme je da počnete da razmišljate o laganoj rekreaciji.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vi u ovom mesecu odlučujete koliko ćete pažnje I vremena posvetiti partneru. Iako ga nećete u potpunosti zapostaviti, ipak ćete sebe I svoje potrebe I obaveze stavljati na prvo mesto. To povremeno može dovesti do sitnijih razmirica I trzavica, ali relativno lako I brzo rešivih. Ono što je potencijalni problem jeste mogućnost da u vaše okruženje u ovom mesecu uđe nova osoba koja vam itekako može privući pažnju, a takođe – mogu se javiti neke stare, maltene pa zaboravljene ljubavi sa kojima ćete želeti da se vidite, popričate, obnovite kontakt. Vodite računa samo da ne izazivate partnerovu ljubomoru I sumnju. Slobodne Škorpije – em privlačite pažnju, em je I vaša inicijativa prema suprotnom polu sada jako pojačana. Sledi vam mesec sa mnogo kontakata, mnogo susreta – može biti u pitanju samo jedna osoba, ali ne bi me iznenadilo da bude I više njih. U svakom slučaju – uživaćete u flertovanju I mnogobrojnim dešavanjima, a sada se može roditi I vrlo ozbiljna ljubavna priča.

Posao

Mesec velike upornosti I truda je pred vama, ali sigurno je da ćete njegovim rezultatima biti više nego zadovoljni. Posebno onim finansijskim. Jaka energija koja vas sada nosi, oličena Marsom u vašem znaku daje vam inicijativu, ali I sposobnost da tačno prepoznate gde se treba usmeriti, šta treba potaknuti a šta preseći I završiti. Povoljne vesti I informacije tokom celokupnog perioda dodatno će vam davati vetar u leđa. Menjate se I te promene će vam jako prijati. Ispunjavate svoje potencijale I uživate u tome.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete. Zdravstvena situacija je prilično povoljna, ali starije Škorpije mogu imati manjih tegoba sa kičmom, zglobovima i kostima.