Ako se prilagode, Lavovi situaciju okreću u svoju korist; Isti savet važi za Ovnove - ne dozvolite da vas izvedu iz takta

Kakva subota je pred vama: neizvesna sa puno iznenađenja ili mirna i opuštajuća?

Samo strpljenje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Samo strpljenje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
.

OVAN

I pored dobrog početnog momenta, ne računajte mnogo na to da će današnji dan biti miran i bez preokreta. Neočekivani događaji vam idu u susret. Neko od prijatelja vas može izbaciti iz takta. Ne dozvolite da vam to pokvari izlazak.

BIK

Planirali ili ne planirali – poslovni segment će danas doneti mnogobrojna dešavanja, preokrete i dosta stresa. Ne dozvolite da vas neke situacije previše dotiču. Neko vam može pokvariti raspoloženje, nemojte dopustiti da se to odrazi na odnos sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vi danas ne znate na koju ćete stranu pre, pa ćete verovatno funkcionisati na više koloseka. Brz i ispunjen dešavanjima dan koji će vas prilično zamoriti. Do kraja dana vam stoji dobro raspoloženje, čak i nove ljubavne šanse.

RAK

Prvi deo dana je miran, dok već popodnevni i naročito večernji sati mogu doneti situacije koje vam baš i nisu prijatne. Energiju koja je prisutna bolje iskoristite za aktivnosti i dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – simpatija vas može iznervirati.

.

LAV

Neke situacije sa poslovnim ili emotivnim partnerom danas vam bespotrebno stvaraju pritisak i opterećuju vas. Trudite se da vas ove stvari ne dotiču – ako je neko nervozan, ne mora iznervirati i vas. Sve možete preokrenuti u svoju korist ukoliko budete prilagodljivi.

DEVICA

Izgubićete dosta vremena ukoliko danas budete pokušavali da ispravljate tuđe „krive Drine“. Nemojte dozvoliti da vas ponašanja drugih dotiču, vi gledajte svoja posla. Osobi koju volite danas možete na pravi način pokazati koliko vam je stalo do nje.

VAGA

Malo ćete se danas nervirati oko finansija, ali nećete dozvoliti da vam to u potpunosti pokvari raspoloženje. Vaše su misli danas najviše usmerene na zabavu i provod – pa i ako se potroši koji dinar više, šta da se radi....

ŠKORPIJA

Sve što je vezano za porodicu, kuću, članove familije ili privatne poslove – danas će vas baš nervirati i izluđivati. Moraćete da menjate planove u poslednjem trenutku a to vam se ni malo ne dopada. Pokušajte da pronađete više vremena za voljenu osobu.

.

STRELAC

Danas treba uklopiti sto stvari, sto situacija, sto osoba i dešavanja. No, vi ste u sve ovo zakoračili sa odličnim raspoloženjem u fazonu „što rešim, super – a što ne rešim, nek se reši samo“.....Nemojte samo dozvoliti da odnos sa voljenom osobom trpi zbog vašeg manjka vremena.

JARAC

Zabava, provod, prijatelji – neke vesele aktivnosti danas vas mogu ostaviti praznog novčanika. Ali nema razloga da žalite – sigurno je da ćete se provesti odlično. Oko sebe okupljate pozitivne ljude koji će vam dodatno svojom energijom „dizati“ raspoloženje.

VODOLIJA

Mesec u vašem znaku donosi vam dobro, ali pomalo promenljivo raspoloženje pa možete svojim ponašanjima zbunjivati one koji su oko vas. Vi se trudite da širite pozitivnu energiju, a oni sa kojima ste u kontaktu – neka se snađu.

RIBE

Vi ste imali jedne planove, ali situacije danas su nepredvidive i zato nemojte biti iznenađeni ukoliko vas odvedu u potpuno drugačijem pravcu. Pred vama je dan ispunjen svakojakim dešavanjima, a sigurno je da ćete u nekima od njih i uživati.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/