Astro

Ako se prilagode, Lavovi situaciju okreću u svoju korist; Isti savet važi za Ovnove - ne dozvolite da vas izvedu iz takta

Kakva subota je pred vama: neizvesna sa puno iznenađenja ili mirna i opuštajuća?

30.11.2019. - 07:30h
Samo strpljenje
Samo strpljenjefoto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

OVAN

I pored dobrog početnog momenta, ne računajte mnogo na to da će današnji dan biti miran i bez preokreta. Neočekivani događaji vam idu u susret. Neko od prijatelja vas može izbaciti iz takta. Ne dozvolite da vam to pokvari izlazak.

BIK

Planirali ili ne planirali – poslovni segment će danas doneti mnogobrojna dešavanja, preokrete i dosta stresa. Ne dozvolite da vas neke situacije previše dotiču. Neko vam može pokvariti raspoloženje, nemojte dopustiti da se to odrazi na odnos sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vi danas ne znate na koju ćete stranu pre, pa ćete verovatno funkcionisati na više koloseka. Brz i ispunjen dešavanjima dan koji će vas prilično zamoriti. Do kraja dana vam stoji dobro raspoloženje, čak i nove ljubavne šanse.

RAK

Prvi deo dana je miran, dok već popodnevni i naročito večernji sati mogu doneti situacije koje vam baš i nisu prijatne. Energiju koja je prisutna bolje iskoristite za aktivnosti i dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – simpatija vas može iznervirati.