Devicama se danas pali "ljubavni alarm", do Blizanaca stiže vrlo interesantna ponuda, Vage bi mogle prelako da odustanu...

Turbulentan dan za pojedine astro pripadnike. Šta su zvezde spremile vašem znaku ovog četvrtka?

foto: Depositphotos/Oko.Laa
foto: Depositphotos/Oko.Laa
.

OVAN

Na pravi način se ponašate i prilazite osobama sa kojima sarađujete. Postoji razumevanje i dobre mogućnosti da se ostvari zadovoljavajući dogovor. Slobodnim Ovnovima stoji vrlo interesantno poznanstvo preko poslovnog segmenta.

BIK

Neke situacije danas ipak idu u vašu korist, iako je u jednom momentu vama izgledalo da ste propustili svoju priliku. Lakše ostvarujete ono što ste planirali. Odnos sa osobom koju volite je danas vrlo podsticajan i ispunjen zanimljivim dešavanjima.

BLIZANCI

Vrlo interesantna ponuda danas može doći do vas. Šansa koja vam omogućava da napravite dosta jak poslovni zaokret. Poslušajte svoju intuiciju, ali i savete od onih koji su vam bliski. Emotivni partner može vas iznenaditi nekim velikim gestom, rečima ili postupkom.

RAK

Mnogo posla i obaveza u prepodnevnim satima, ali i mnogo pozitivne energije koja vas nosi. Danas možete ostvariti i značajne poslovne kontakte. Sve ono što se vezuje za ljubav sada vam donosi osmeh na lice, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

.

LAV

Odlične ideje i kreativnost pomažu vam da rešite situacije koje su vam važne ili da na lakši način obavite obaveze koje imate. Dan povoljan za one koji se bave privatnim poslovima. Sa voljenom osobom se danas lakše dogovarate oko svega.

DEVICA

Odlična komunikacija sa saradnicima, dan povoljan za dogovore i ostvarivanje novih saradničkih kontakata. Lako prodirete u suštinu stvari i bićete zanimljiv sagovornik. Moguće je vrlo zanimljivo novo poznanstvo koje će odmah aktivirati vaše „ljubavne alarme“.

VAGA

U poslovnom segmentu sve ide kako treba, pa onda dolazi do malog zastoja....da bi sve opet krenulo onako kako ste planirali. U prevodu – nemojte se smoriti niti odustati na prvim preprekama koje se pojave. Sa voljenom osobom dobar kontakt i razumevanje.

ŠKORPIJA

Iako će izgledati da ste se u jednom trenutku upetljali u sto stvari iz kojih ne možete da izađete i da ih rešite, drugi deo dana donosi olakšanje i mirno funkcionisanje. Kontakt sa voljenom osobom je vrlo lep i u potpunosti vas ispunjava.

.

STRELAC

Možda ćete u početku olako doživeti neke situacije, ali ćete brzo shvatiti da morate da im posvetite više pažnje da biste ih rešili. Dan je dobar na polju finansija – moguće je više priliva. Neko koga od skora poznajete flertuje sa vama i to vam prija.

JARAC

Prvi deo dana donosi neorganizovanost i rasipanje energije, ali vrlo brzo ćete vi uhvatiti korak sa dešavanjima i pokazati šta znate i umete. Sve okončavate u hodu, usput. Emotivni partner pokazuje jasne znake da želi da vam se dodatno približi. Lepi momenti.

VODOLIJA

Sve se odvija u skladu sa vašim željama i nadama. Doduše, povremeno možete osećati talase zabrinutosti zbog nekih situacija, ali vam ono što se dešava na dnevnoj bazi daje nadu da sve ide kako treba. Vrlo ste spremni za flertovanje i imaćete mogućnosti da to i primenite...

RIBE

Nervoza i žurba su prisutni samo u jutarnjim satima, ili u prvom delu dana – kasnije već hvatate korak sa dešavanjima i funkcionišete na pravi način. Novi ljudi su u vašem okruženju i neki od njih pokazuju veliko interesovanje za vas.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/