Astro

Devicama se danas pali "ljubavni alarm", do Blizanaca stiže vrlo interesantna ponuda, Vage bi mogle prelako da odustanu...

Turbulentan dan za pojedine astro pripadnike. Šta su zvezde spremile vašem znaku ovog četvrtka?

28.11.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Oko.Laa

OVAN

Na pravi način se ponašate i prilazite osobama sa kojima sarađujete. Postoji razumevanje i dobre mogućnosti da se ostvari zadovoljavajući dogovor. Slobodnim Ovnovima stoji vrlo interesantno poznanstvo preko poslovnog segmenta.

BIK

Neke situacije danas ipak idu u vašu korist, iako je u jednom momentu vama izgledalo da ste propustili svoju priliku. Lakše ostvarujete ono što ste planirali. Odnos sa osobom koju volite je danas vrlo podsticajan i ispunjen zanimljivim dešavanjima.

BLIZANCI

Vrlo interesantna ponuda danas može doći do vas. Šansa koja vam omogućava da napravite dosta jak poslovni zaokret. Poslušajte svoju intuiciju, ali i savete od onih koji su vam bliski. Emotivni partner može vas iznenaditi nekim velikim gestom, rečima ili postupkom.

RAK

Mnogo posla i obaveza u prepodnevnim satima, ali i mnogo pozitivne energije koja vas nosi. Danas možete ostvariti i značajne poslovne kontakte. Sve ono što se vezuje za ljubav sada vam donosi osmeh na lice, bilo da ste zauzeti ili slobodni.