Astro

Mlad Mesec u Strelcu danas Rakovima, Lavovima i Devicama donosi pregršt ljubavi, Vagama nove avanture, a Škorpijama pare...

Šta vama donosi mlad Mesec u Strelcu?

26.11.2019. - 06:30h
Ljubav je u vazduhu
Ljubav je u vazduhufoto: Depositphotos/Dirima

OVAN

Današnji mlad Mesec u Strelcu pada u vaše polje planova, inostranstva, obrazovanja, putovanja. Možete napraviti dogovor u narednom periodu koji vam otvara vrata novih poslovnih uspeha. Današnje raspoloženje je dobro, uzbudljiva dešavanja.

BIK

Današnji mlad Mesec u Strelcu pada u vaše polje naplate potraživanja, dugovanja, promena. Ulazite u period stabilizacije na polju finansija, a u isto vreme – otvaraju vam se vrata za promene koje dugo očekujete. Danas – zanimljive situacije na polju ljubavi.

BLIZANCI

Današnji mlad Mesec u znaku Strelca pada u vaše polje partnerstava, poslovnih i emotivnih kao i u polje javnosti. Očekujte u narednom periodu velike pozitivne promene na ovim poljima. Što se današnjeg dana tiče, stoje vam mogućnosti za neočekivane novčane prilive.

RAK

Današnji mlad Mesec u znaku Strelca u vašem je polju poslovne svakodnevice, navika, zdravlja i odnosa u kolegijalnom okruženju. Naredni period doneće velike promene u poslovnom sektoru kod vas. Danas očekujte prijatna dešavanja sa osobom koju volite.