Astro

Pred Blizancima danas interesantno poznanstvo, Vagama oscilira raspoloženje, Jarčeve čeka neprijatnost...

Poslednji radni dan neće biti ni malo lak!

22.11.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/ndphoto

LAV

Dan za rešavanje nedoumica, za pokretanje vama važnih pitanja, za rešavanje papirologije. Sve nekako ide lagano i bez velikih opterećenja. Čak i ako u početnom momentu budete smatrali da nešto nećete uspeti da rešite – pokazaće se da niste u pravu. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Sve ide kako treba i nekim svojim tempom, ali vi nekako niste u potpunosti zadovoljni. Možda ste u prethodnom periodu izbačeni iz ravnoteže ili ste prošli neke zahtevne momente, pa vam je još uvek teško da se „vratite sebi“. Biće bolje, uskoro. Voljena osoba čeka vašu inicijativu.

VAGA

Oscilacija raspoloženja tokom ovog dana. Čas ste izuzetno optimistični, čas kao da postajete nesigurni, nervozni, nemate više živaca niti strpljenja da čekate na neke situacije. Želite da voljena osoba više obrati pažnju na vaše potrebe.

ŠKORPIJA

Vrlo ste odlučni po nekim pitanjima i svojim stavovima možete iritirati okolinu. Umete da budete previše zahtevni i da namećete svoju volju. Budite taktičniji danas. Često razmišljate o nekome sa kim već duže vreme nemate kontakt.