Astro

Pred Blizancima danas interesantno poznanstvo, Vagama oscilira raspoloženje, Jarčeve čeka neprijatnost...

Poslednji radni dan neće biti ni malo lak!

22.11.2019. - 07:00h
Kad živci popuste...
Kad živci popuste...foto: Depositphotos/ndphoto

OVAN

Danas je kod vas naglašena jaka energija i velika inicijativa u poslovnom segmentu. I pored toga, imaćete poteškoće da se usaglasite sa drugima. Sa više takta sve je moguće. Partner je spreman da vas sasluša i danas je lako ostvariti kompromis po svim pitanjima.

BIK

Iritiraju vas neke osobe i izazivaju napetost u vama, ali se trudite da sve rešite kompromisom i diplomatskim putem. Ne dozvolite da vas isprovociraju. Strast je prisutna u vašim emotivnim relacijama. Uživajte u aktivnom odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vi ste u dobrom raspoloženju, pa ćete umeti da pronađete način da prevaziđete povremene, napete situacije u kolegijalnim odnosima. Ne dozvolite da vam neko pokvari dan. Lepi trenuci sa voljenom osobom, a oni koji su slobodni mogu čak i upoznati nekog vrlo interesantnog.

RAK

Možda danas i nije sve savršeno, ali se vi dobro osećate. I to je najbitnije. Nekako ste u skladu sami sa sobom i ništa vas ne može poremetiti i pokvariti vam raspoloženje. Umećete da pronađete pravi pristup i da sa voljenom osobom ostvarite lepe trenutke.