Astro

Bikovi danas "hvataju krivinu", Vage su zabrinute ali se trude to da sakriju, a Ribe lako "plivaju" među poslovnim obavezama

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

21.11.2019. - 06:30h
Vage su zabrinute ali se trude to da sakriju
Vage su zabrinute ali se trude to da sakrijufoto: Depositphotos

OVAN

Danas ćete teško izlaziti na kraj sa organizacijom. Ili će obaveza biti previše ili će vremena biti premalo. Ne budite impulsivni kada je trošenje novca u pitanju, možete dobro isprazniti novčanik. Sitnice vas nerviraju kod voljene osobe. Iskulirajte.

BIK

Brza dešavanja, mnogo posla – a vi baš i niste u radnom fazonu. Samo povremeno funkcionišete onako, na vaš način – uglavnom gledate da “uhvatite krivinu”. Umećete da budete prilično zahtevni prema partneru. Smanjite želje I očekivanja.

BLIZANCI

Ne znate na koju ćete pre stranu jer se sve dešava odjednom. I privatne i poslovne obaveze su vas danas « razvukle » i teško vam je da idete u korak sa dešavanjima. Vi ste otvoreni za razgovor sa partnerom, ali druga strana kao da izbegava priču.

RAK

Zbunjujuće situacije i konfuzni dogovori u prvom delu dana, kasnije će se iskristalisati i razjasniti. Neke sitne obaveze vam donose težinu jer ste očekivali da ćete ih završiti brzo, a sve se iskomplikovalo. Dobar momenat da u popodnevnim satima uživate u nekim finim dešavanjima sa partnerom.