Astro

Zahtevan dan je pred Strelčevima, Jarčevima sve ide od ruke, a Vodolije konačno rešavaju neku "papirologiju"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

20.11.2019. - 06:30h
Zahtevan dan je pred Strelčevima
Zahtevan dan je pred Strelčevimafoto: Depositphotos/yacobchuk1

OVAN

Super dan za posao, sa jednom finom i podsticajnom energijom za vas. Dobro za završavanje obaveza, za dogovore, za inicijativu svake vrste. Vreme je da se aktivirate u svemu što želite da promenete i pokrenete. Sitnice koje danas činite za voljenu osobu su baš one prave.

BIK

Mogućnost lakšeg završetka svih dogovora. Na nov način sagledavate neke situacije i sada vam je neuporedivo lakše da pronađete pravo rešenje. Sa voljenom osobom – naglasak je na komunikaciji i dogovorima. Mogućnost novog, bitnog poznanstva slobodnim Bikovima.

BLIZANCI

Pronalazite način da popravite situacije koje su do sada bile u zastoju. Imate odlične ideje i pravi je momenat i da ih prezentujete. Dosta ste mentalno i fizički iscrpljeni pa bi bilo najbolje da drugi deo dana provedete u opuštajućim aktivnostima.

RAK

Aktivni ste danas, na pravi način pripremljeni za dogovore svake vrste. I te kako je moguće da će se pred vama otvoriti par dobrih situacija u poslu koje ćete rešiti bez po muke. Dobar odnos partnera i vas. Lako se uklapate i dobro razumete.