Astro

Device se danas konačno vraćaju na pravi put, Vage plene pažnju gdegod se pojave, a Škorpije kreću u "napad"

A šta vama zvezde predviđaju za ovaj utorak?

19.11.2019. - 06:30h
Uspeh je zagarantovan!
Uspeh je zagarantovan!foto: Depositphotos

LAV

Dan u kojem ne samo da možete ostvariti značajne poslovne rezultate, već i napraviti prave dogovore – one koji će biti stabilni i trajati u vremenu. Emotivno – galantni ste, požrtvovani, umete da pokažete ono što osećate i voljena osoba će uživati pored vas.

DEVICA

Današnjim ulaskom Marsa u vaše polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja – otvara se period pravih, uspešnih vaših akcija i poteza. Stvari se ubrzavaju – vreme je da krenete kako treba! Kontakt sa nekim budi u vama najskrivenije i najdublje želje.

VAGA

Vage korak po korak, malo po malo – grade svoju poslovnu budućnost i utiru puteve ka uspehu. Sreća je danas na vašoj strani i lako ćete ostvariti ono što želite. Prijaju vam pogledi i pažnja koju vam drugi pokazuju. Nove ljubavne šanse se otvaraju pred vama.

ŠKORPIJA

Ulazak vašeg vladara Marsa u vaš znak i polje ličnosti označava početak one prave, velike borbe koju Škorpije vode za poslovnu i finansijsku budućnost. Vreme je da pokažete šta znate i umete. Bitna ljubavna dešavanja mogu se već danas pokrenuti.