Astro

Device se danas konačno vraćaju na pravi put, Vage plene pažnju gdegod se pojave, a Škorpije kreću u "napad"

A šta vama zvezde predviđaju za ovaj utorak?

19.11.2019. - 06:30h
Uspeh je zagarantovan!
Uspeh je zagarantovan!foto: Depositphotos

OVAN

Osećate ogroman energetski priliv, kao i jačanje raspoloženja. Danas vas nosi talas pozitive, pa će sve biti lakše „izneti“ i rešiti. Ušli ste u fazu koja će trajati više od mesec dana – onu koja će vam doneti prave rezultate i bolje finansije. Emotivno – strast je tu, sve je spremno za uživanje.

BIK

Današnji dan će najaviti jedan lep period koji će biti protkan i dobrim poslovnim šansama, ali i jakim emotivnim prilikama. Vesti koje stižu su vrlo obećavajuće i daju vam nadu da se sve pokreće u onom pravcu koji vi priželjkujete. Partner pokazuje posesivnost, ali vam to jako prija.

BLIZANCI

Zastoj u dogovorima koji je postojao u prethodnom danu, sada se može prevazići. Ukoliko u nečemu niste uspeli tokom jučerašnjeg dana, vreme vam je da ponovo pokušate. Umete da pronađete pravi način da se približite osobi koja vam se dopada.

RAK

Odličan dan je pred vama. Sve će se nekako nameštati da vam ide na ruku, da vam odgovara, sa samo malo uloženog truda lako ostvarujete ono što želite. Čak i ako dođe do trenutnih, sitnijih problema ili nesporazuma – sve je rešivo. Neko preko posla flertuje sa vama i to vam prija.