Astro

Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snaga - Rakovi su orni za rad, a Lavovi planiraju napad na "tron"

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

18.11.2019. - 06:30h
Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snaga
Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snagafoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

LAV

Mesec u vašem znaku donosi svest o sopstvenim potrebama i dobro raspoloženje, ali ujedno i želju da se nametnete i izbijete u prvi plan. Budite malo „mekši“ u kontaktima sa drugima, lepom rečju ćete postići više nego naredbom. Sve oči su uprte u vas, to vam prija – uživate u pažnji.

DEVICA

Danas ćete morati da odustanete od nekih planova, jer ćete shvatiti da je trenutno bolje da „pustite“ nego da potencirate na nečemu što je sada nemoguće ostvariti. Problemi u dogovorima, sa tehnikom i u saobraćaju. Ne kritikujte voljenu osobu, to joj se baš i neće dopasti.

VAGA

Iako je generalno gledano, dobar dan pred vama – neke sitnice će vam smetati da se opustite i činiće vas pomalo nervoznim, čak agresivnim u kontaktima sa drugima. Emotivno – izuzetno jake strasti, možete iznenaditi voljenu osobu svojom inicijativom.

ŠKORPIJA

Merite danas svoje reči i postupke jer možete, iako vam to možda i nije namera, biti neprijatni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Možda trenutno niste najjači na rečima, ali postupcima umete pokazati dragom biću koliko ste zaljubljeni.