Astro

Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati "da verglaju", Strelčevi se raduju vikendu, a Jarčevi su pod pritiskom

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedelji?

15.11.2019. - 06:30h
Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati 'da verglaju'
Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati "da verglaju"foto: Depositphotos/Ancikainfot

OVAN

U ovaj dan ulazite prilično neraspoloženi i u nedoumici kako će se neke situacije koje su vam bitne odigravati na dalje. Moguće je da vam slede i neki troškovi oko kuće ili lošiji odnosi sa ukućanima. Emotivno – i vi i partner se možete povući u sebe.

BIK

Lošija komunikacija sa kolegama ili sa nekim od prijatelja može vas na kratko oneraspoložiti. Ukoliko pravite dogovore o susretu – moguće je da će doći do kašnjenja ili odlaganja viđenja. Sa voljenom osobom ćete imati dobru komunikaciju i lepe trenutke.

BLIZANCI

Koliko god u nekim momentima ovo bio naporan dan, za vas je generalno gledano lep i vi ćete proći kroz njega u dobrom raspoloženju koje vam ništa ne može pokvariti. Naročito vam se neke fine situacije smeše u emotivnom segmentu. Moguća su i nova poznanstva.

RAK

Nestrpljivost i užurbanost vas može uvesti u greške u poslovnom segmentu. Ukoliko ne želite da trošite vreme posle na ispravljanje istih, fokusirajte se na ono što radite. Iz nekog razloga ste ljuti na partnera i samo čekate momenat da sve „istresete“ na njega.