Vage i Rakovi, ne kvarite dan ispadima; Bikovi, pa zar moraju baš danas da se rasčišćavaju problemi? Opušteno, nedelja je!

Ugledajte se na Device, one će uživati u lepim trenucima s partnerom.

Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
.

OVAN

Danas je moguća velika impulsivnost, ishitrenost, preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak. Ne sedite kod kuće.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan. Odnosi sa suprotnim polom su dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme. Ne potencirajte na raščišćavanju.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

RAK

Osećate se kao da ste dobili adrenalinsku inekciju. Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
.

LAV

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno u potpunosti bez inicijative i pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati. Dobar provod.

DEVICA

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati – prijaće vam njeno prisustvo i angažovanost oko vas.

VAGA

Prvi deo dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi neki nepredvidivi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali dosta burne rasprave. Nemojte pokvariti ovako lep dan.

ŠKORPIJA

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak, i verovatno ćete veći deo i uspeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promene planova, jer je moguće da će iskrsnuti situacija koja će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom.

Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
Bez ispada, foto: Depositphotos/Goodluz
.

STRELAC

Ono što bi vam danas najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate jaku inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim predlozima i organizovanjem prijatnih trenutaka.

JARAC

Na kratko se možete naljutiti, jer je moguće da jedno obećanje vama dato neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite previše zahtevni i nemojte se duriti bez preke potrebe.

VODOLIJA

Za vas ovaj dan može biti više nego dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u veće ili impulsivne kupovine, jer ćete verovatno potrošiti sve do poslednjeg dinara. Emotivno se u potpunosti osećate srećno i ispunjeno.

RIBE

Možda ćete u prepodnevnim satima imati sitnije obaveze oko kuće ili morati da obavite neophodne kupovine, ali drugi deo dana nemojte dozvoliti da propadne tek tako. Nečiji predlog vas može „dići na noge lagane“. Stoji mogućnost dosta zanimljivog susreta. Ispunjenost.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/