Astro

Vage i Rakovi, ne kvarite dan ispadima; Bikovi, pa zar moraju baš danas da se rasčišćavaju problemi? Opušteno, nedelja je!

Ugledajte se na Device, one će uživati u lepim trenucima s partnerom.

17.11.2019. - 07:30h
Bez ispada
Bez ispadafoto: Depositphotos/Goodluz

OVAN

Danas je moguća velika impulsivnost, ishitrenost, preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak. Ne sedite kod kuće.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan. Odnosi sa suprotnim polom su dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme. Ne potencirajte na raščišćavanju.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

RAK

Osećate se kao da ste dobili adrenalinsku inekciju. Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.