Astro

Škorpije danas flertuju, Ovnovi raspoloženi za strast, a Rakovi da poprave odnos s partnerom…

Bikovi imaju potrebu za bliskim odnosom sa voljenom osobom.

16.11.2019. - 07:30h
Ljubav
Ljubavfoto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

LAV

Konačno ste uspeli da prevaziđete lošije situacije u poslovnom segmentu. Nove prilike se otvaraju pred vama, ali ćete vi biti skloni da previše razmišljate i kalkulišete i možete ih i propustiti. U emotivnom segmentu stoji mogućnost za avanturu.

DEVICA

Nervirate se zbog svojih propusta, nervirate se zbog kolega i njihovog odnosa prema obavezama. Kao da nemate preča posla nego da vodite tuđe brige. Mogućnost neplaniranih troškova. I vi i voljena osoba se trudite da izgladite neke situacije, ali to ide dosta teško. Potrebno je vreme za sve.

VAGA

Budite otvoreni za nove predloge, ali i za komunikaciju sa novim osobama koje će se pojaviti u vašem poslovnom okruženju. Možete mnogo saznati i naučiti. Neko ima predlog za vas i trebalo bi da ga saslušate. Privlačite zanimljive ljude sa kojima lako ostvarujete komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vrlo ste pozitivno uzbuđeni jer shvatate da vam je poslovno ispunjenje na dohvat ruke. Jedna osoba pokušava da vam se približi i pokazuje veliko interesovanje za vas. Posle dužeg vremena ste skloni da nekome date šansu. Bićete odlično raspoloženi, spremni za akciju, flert.