Astro

Škorpije danas flertuju, Ovnovi raspoloženi za strast, a Rakovi da poprave odnos s partnerom…

Bikovi imaju potrebu za bliskim odnosom sa voljenom osobom.

16.11.2019. - 07:30h
Ljubav
Ljubavfoto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima i smatrate da više nemate ni malo vremena za čekanje. Danas se pred Ovnovima mogu neočekivano otvoriti nove šanse i bićete spremni da ih prihvatite. Jak emotivni poticaj prema nekom koga od skora poznajete. U emotivnim vezama strast.

BIK

Dosta vam toga danas ide na ruku, pa ćete pred sobom imati jedan plodonosan dan. Jedino što vas može onemogućiti jeste nestrpljenje, koje biste trebali da držite pod kontrolom. U emotivnom delu stoji velika potreba za bliskijim odnosom sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Suviše odugovlačite u nekim situacijama i saradnici oko vas mogu postati nestrpljivi. Danas vam se mogu otvoriti šanse preko nekog od bliskih kolega ili prijatelja. Trebalo bi razmisliti i o promenama u poslovnom sektoru, koje su sada lako moguće. Emotivno se osećate bolje nego prethodnih dana.

RAK

Danas imate veliku inicijativu i nećete oklevati u nekim poslovnim situacijama. Jedino što bi bilo dobro jeste da razmislite da li možda u pojedinim zahtevima preterujete. Smanjite očekivanja. Pravo je vreme da pokušate da izgladite odnos sa voljenom osobom.