Astro

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, Blizancima je sve mutno, Vodolije sreću nekoga koga odavno "jure"

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, 

13.11.2019. - 07:00h
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot

LAV

Pred vama je jedan dobar dan. Vesti i informacije koje dobijate su pozitivne a danas se mogu završiti i neka papirološka pitanja koja su vas opterećivala.Ukoliko danas dobijete ponudu, dobro je sagledajte sa svih strana. Ona jeste povoljna, ali čini mi se da očekujete previše.

DEVICA

Jeste da će dosta toga danas kod vas ići na brzinu, da ćete morati da jurite i žurite – ali evidentno je da su dešavanja povoljna po vas i da stižete sve da obavite na vreme. Pa makar i u poslednjem trenutku. Partner vam može prebaciti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

VAGA

Danas će vam povremeno biti teško da ostvarite zadovoljavajuće dogovore i komunikaciju sa onima koji su oko vas. Kao da različitim jezicima pričate – često će dolaziti do nerazumevanja i konfuzije. Odnos sa partnerom je korektan, ali je vremena nedovoljno za vas dvoje.

ŠKORPIJA

Povoljne finansijske prilike su pred vama tokom ovog dana. No, isto tako je izuzetno povoljno da sve pare očas posla potrošite. Neko će vas iznenaditi svojim pozivom i možda željom da se susretnete. Komunikacija sa više osoba, moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.