Astro

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, Blizancima je sve mutno, Vodolije sreću nekoga koga odavno "jure"

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, 

13.11.2019. - 07:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotossit/Vadymvdrobot

OVAN

Turobnost i loša osećanja biće prisutni samo u jutarnjim satima. Ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, kvalitetnu komunikaciju i mogućnosti dogovora. Više vremena posvetite emotivnom partneru, jer će u suprotnom biti problema....

BIK

Pred vama je dobar i kvalitetan dan a i vi ste u finom raspoloženju, spremni za razgovor, dogovor. Izuzetno jaka mogućnost da se tokom ovog dana neka prošlost aktivira, bilo poslovna ili emotivna. Od vaše reakcije zavisiće dalji tok događaja.

BLIZANCI

Mutno raspoloženje tokom jutarnjih, eventualno prepodnevnih časova brzo će zameniti aktivnost i angažovanost. Danas lakše možete završiti mnoge situacije i dogovore oko kojih se već neko vreme trudite. Blaga neusaglašenost u partnerskim odnosima, ali ništa što se ne može srediti.

RAK

Previše se opterećujete nekim situacijama, i previše dozvoljavate drugima da vam „uđu u glavu“. Pokušajte da stvari gledate na pozitivniji način. Danas se može obnoviti kontakt sa osobom koja vam je nekada bila mila i bliska.