Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, Blizancima je sve mutno, Vodolije sreću nekoga koga odavno "jure"

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“,

Ilustracija, foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
Ilustracija, foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
.

OVAN

Turobnost i loša osećanja biće prisutni samo u jutarnjim satima. Ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, kvalitetnu komunikaciju i mogućnosti dogovora. Više vremena posvetite emotivnom partneru, jer će u suprotnom biti problema....

BIK

Pred vama je dobar i kvalitetan dan a i vi ste u finom raspoloženju, spremni za razgovor, dogovor. Izuzetno jaka mogućnost da se tokom ovog dana neka prošlost aktivira, bilo poslovna ili emotivna. Od vaše reakcije zavisiće dalji tok događaja.

BLIZANCI

Mutno raspoloženje tokom jutarnjih, eventualno prepodnevnih časova brzo će zameniti aktivnost i angažovanost. Danas lakše možete završiti mnoge situacije i dogovore oko kojih se već neko vreme trudite. Blaga neusaglašenost u partnerskim odnosima, ali ništa što se ne može srediti.

RAK

Previše se opterećujete nekim situacijama, i previše dozvoljavate drugima da vam „uđu u glavu“. Pokušajte da stvari gledate na pozitivniji način. Danas se može obnoviti kontakt sa osobom koja vam je nekada bila mila i bliska.

foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
.

LAV

Pred vama je jedan dobar dan. Vesti i informacije koje dobijate su pozitivne a danas se mogu završiti i neka papirološka pitanja koja su vas opterećivala.Ukoliko danas dobijete ponudu, dobro je sagledajte sa svih strana. Ona jeste povoljna, ali čini mi se da očekujete previše.

DEVICA

Jeste da će dosta toga danas kod vas ići na brzinu, da ćete morati da jurite i žurite – ali evidentno je da su dešavanja povoljna po vas i da stižete sve da obavite na vreme. Pa makar i u poslednjem trenutku. Partner vam može prebaciti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

VAGA

Danas će vam povremeno biti teško da ostvarite zadovoljavajuće dogovore i komunikaciju sa onima koji su oko vas. Kao da različitim jezicima pričate – često će dolaziti do nerazumevanja i konfuzije. Odnos sa partnerom je korektan, ali je vremena nedovoljno za vas dvoje.

ŠKORPIJA

Povoljne finansijske prilike su pred vama tokom ovog dana. No, isto tako je izuzetno povoljno da sve pare očas posla potrošite. Neko će vas iznenaditi svojim pozivom i možda željom da se susretnete. Komunikacija sa više osoba, moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
.

STRELAC

Premalo vremena imate za sebe i svoje obaveze i potrebe jer će tokom ovog dana svi zahtevati vašu pažnju i posvećenost. Kako ćete vi sa ovim izaći na kraj, to valjda samo vi znate. Neke situacije sa emotivnim partnerom vas bespotrebno brinu.

JARAC

Za vas je ovo izuzetno povoljan dan. Nosi vas dobra energija i lako ćete rešavati situacije i angažovati se u poslovnom segmentu. Stižu vam informacije koje ste priželjkivali. Sledi vam lep emotivan susret i momenti u kojima ćete uživati.

VODOLIJA

Danas ćete se susresti sa nekim koga odavno „jurite“ ali nećete na kraju uspeti da ostvarite baš sve ono što ste želeli sa ovom osobom. Mnogo toga će ostati nedorečeno i da visi u vazduhu. Emotivno – dan je dobar za nežnost, ali ne za pokretanje bitnih pitanja.

RIBE

Pokreću se neke situacije koje su vam važne, ali ne na način koji vama odgovara. Čak možete zažaliti što ste potencirali na tim pitanjima. Dan donosi umerenu nervozu kod vas, ali onu koja može lako eskalirati ukoliko vas neko „ubode“ nezgodno. Nadajmo se da će partner umeti da ćuti...

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/